Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antykoncepcja

Tabletki nowłasnie.......jakie zazywałyscie i momo to wpadłyście??

Polecane posty

Gość Antykoncepcja

Zamierzam stosowac tabletki anty i robie wlasnie taki ranking..........nie jest zbyt fajnie ale pomozecie mi czy stosowac tabletki czy nie...........no to piszcie czekam :D:D

Gość Antykoncepcja
tez tak mysłalam ale jak zobaczyłam dwa przypadki(bo wiecej nie czytałam)ze dziewczyny mimo to wpadły to norlamnie rece i nogi mi opadły...............:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( A ja mam takiego pecha ze nie zdziwiłabym sie jakby mnie to spotkało:D:D:D

Gość Antykoncepcja
Moge miec nawet ich tysiac i moga sie nie trzymac tego jednak nie wiem do czego ci to potrzebne!!!!!!!!!!!!! Ale zaspokoje twoja ciekawosc jeden temat jest dla mnie a drugi dla kumpelki ktora nie ma narazie neta!!!Zadowolona??

w wielu przypadkach kobiety \"wpadaja\" nawet w czasie stosowania tabletek, bo albo je biora niezgodnie z zaleceniami na ulotce, albo biora antybiotyk w tym czasie, albo mialy rozwolnienie, albo musialy wymiotowac w dany dzien. Niektore nastolatki mysla, ze moga wziac tabletke raz na tydzien i im to starczy. Sama nie slyszalam o przypadku wpadki z tabletka wsrod znajomych i rodziny Pozdrawiam

Gość Antykoncepcja
A to nie stosuje sie o danej godzinie kazdego dnia i tyle??? Co jeszcze ulotka moze mi powiedziec??.................