Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 22

poznałam fajnego faceta na wakacjach ale nie moge go jakoś rozszyfrować

Polecane posty

Gość taka jedna 22

mieszkaliśmy w jednym ośrodku on tam pracował i widywaliśmy się codziennie raz poszliśmy się przejść i tak sobie gadaliśmy na rożne tematy i jakoś tak wyszło że przyznałam sie że jestem dziewica na początku mi nie wierzył bo stwierdził gdzie sie uchowałam ale to nic poxniej wróciliśmy do ośrodka i gadaliśmy razem w jego pokoju i podczas rozmowy o seksie powiedział ze on szanuje mnie i to że jestem dziewica i choćbym nie wiem jak go prosiła to i tak ze mną nie pójdzie do łóżka ( dodam ze widać było ze facet lubi kobiety i miał ich sporo sam mi to powiedział) wiele razy mi mówił ze mam świetne ciało i w ogóle i mam pytanie jak wyczuć że facet mówi prawdę nie ściemnia i że jest szczery ja póxniej tez cos takiego wypaliłam troszke głupio ale co tam cos tam mówił ze choc pobzykamy sie a ja powiedziałam ze tak dzisiaj ci dam i zaraz powiesz ze dziwka a on powiedział ze nie że faceci tak nie myslą że dziwką nazywają te dziewczyny które puszczają sie z wieloma facetamii co róz maja innego a dziewczyna która tak jak ja poznała chłopaka na wakacjach i nie miała chłopaka do tej pory a bym sie z nim przespała to nie jestem dziwka mam tez pytanie bo momo że mam już 22 lata jakos nie potrafie sie wyluzowac i jestem strasznie spieta nie miałam faceta bo jestem chyba za bardzo wybredna i niesmiała do tego teraz z biegiem czasu mysle ze mogłam cos zrobić nie tyle żeby sie z nim przespac ale posmerac go czy pocałlwac do bardziej otwartych i doświadczonych poradźcie mi coś bo ja strasznie się krępuje

Gość upupup

Gość dżast do it taka moja rada
inne rady nie wchodzą w grę, no bo ja Ciebie nie znam. Głęboka 6-cio letnia (z przerwą 2 letnią) psychoanaliza mogłaby pomóc.

Gość upupuup

Gość Tomcio z Paluch
no ale pisz po polsku...choc to tryb przypuszczajacy, a jak do lozka to chodz. Takich jak TY pelno jest, ale malo dziewic wsrod was.Jak sobie ulzy to mu przestanie zalezec. Ba! nawet sie nie odezwie. Ty mi nie uwierzysz bo nie chcesz. Wolalabys inaczej.Nie dziwie sie. Ale potem nie miej zalu za swoje łzy