Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak wiary w ludzi

...u kobiety lat 26

Polecane posty

Gość brak wiary w ludzi

:(

Gość ALE O CO CI CHODZI

Gość brak wiary w ludzi
ludzie są dla mnie jacyś tacy phydni, nieprzyjemni, nie mam okazji doświadczyć od nich nic miłego. Albo ja mam nieadekwatne oczekiwania wobec zycia i ludzi. Juz sama nie wiem.

Gość brak wiary w ludzi
aha, czyli dobrze myślę, że life is brutal..:(:o

Gość brak wiary w ludzi
qwertz i jak sobie z tym radzisz?

Gość porator
ludzie nie sa źli tylko obojętni. Ale to chyba dobrze, że każdy się martwi o siebie sam.

Gość a czym Ty się marwisz
ludzie są do d**y a na pewno większość z nich :)

Gość ALE O CO CI CHODZI
a ty jestes dla nich miła?

Gość a jaaaaaaaaaaaa
______######___________________________ ____##########*________________________ __*##############______________________ __################_____________________ _##################_________*###*_______ __##################_____*##########___ __##################___*#############__ ___#################*_###############*_ ____#################################*_ ______###############################__ _______#############################=__ ________=##########################____ __________########################_____ ___________*####################=______ ____________*##################________ _____________*###############__________ _______________#############___________ ________________##########_____________ ________________=#######*______________ _________________######________________ __________________####_________________ __________________###__________________ ___________________#___________________

Gość brak wiary w ludzi
ALE O CO CI CHODZI-->staralam się być miła na tyle, żeby komuś zrobiło się lepiej na duszy przebywajac ze mną...ale juz taka nie jestem.. jednorazowe kontakty, jakich czlowiek ma duzo na codzień nie sprzyjają otwieraniu się a już najgorzej jest jeśli chodzi o mężczyzn...dystans jest wtedy zawsze wskazany...

Gość brak wiary w ludzi
a jaaaaaaaaaaaa-->o jakie serduszko :):) to dla mnie???;)

Gość brak wiary w ludzi
qwertz tylko tych jednostek jakoś brak...:( idę spać, to mi zawsze pomaga..❤️

Gość a czym Ty się marwisz
qwertz - a kurde molo Ty to masz rację większość ludzi należy olać i już :) i nie przejmować się głupotami ;)

Gość brak wiary w ludzi
Andrzej :)milo Cię wiedzieć.. tylko, że wiesz-sen to jedna z niewielu dostępnych mi przyjemności, po latach kłopotów sama się z nich wyczołgałam, pomalutku podnoszę się z kolan i widzę, że hgdy ludziom pokażesz jakąkolwiek słabość to Cię zdepczą w większości przypadków.

Był taki czas że zaczynałem wątpić w to że w ludziach drzemią jeszcze pozytywne rzeczy,ale miło się rozczarowałem:) Sa jeszcze fajne, sympatyczne osob, tylko czasami niełatwo je wyłowić z tłumu;)

Gość brak wiary w ludzi
.....

Gość brak wiary w ludzi
ja chyba juz zawsze bede sama nie chce byc z zonatym, rozwodnikiem z dziecmi albo kims kto mnie nie bedzie szanowal a tylko takich spotykalam ech tak tylko chcialam się wygadać :( milych snów Andrzej i reszto 🌻