Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak sobie pisze

papier toaletowy

Polecane posty

Gość a tak sobie pisze

smieszy mnie to, ze ludzie przedtem uzywali papieru toaletowego tego siwego i nie narzekali. Odkad pojawil sie kolorowy, mieciutki papier uzywanie siwego stalo sie wrecz odrazajace. A mnie smieszy dawanie 5- 8 zl za papier do d...y. A wy jakiego uzywacie?

Gość lalatrala
tylko dawnego bo jest stylowy

Gość Kowal3
Prawdę mówiąc mnie też szkoda kasy. Używam takiego przeciętnego - może nie jak papier ścierny, ale też nie "pachnący" i w pieski, kotki czy stokrotki

ja lubię pachnący,no bo..pachnie.Tzn w łazience pachnie,jak leśży cała paczka tego.A ostatnio chciałam ten w pieski,ale jakoś się nie przemogłam..pieskami się podcierac-to jakoś nie na miejscu ;) Najlepszy jest szary,taki..polityczny...kojarzycie? Kaczory się nazywał....Ciekawe,czy można go jeszcze kupic :D

Fajne są kolorowe:D ładnie pachna i sa mieciutkie:) szarym mozna sobie pupe podraznic:O :p ja;)

Gość a tak sobie pisze
a to nie lepiej kupic sobie jakis odswiezacz, zeby pachnialo w lazience?

Gość a tak sobie pisze
jeszcze nigdy sobie nic nie podraznilam...

Gość AHA...........
A ja mam w stokrotki i innego kupować nie zamierzam. ;)

a ja umieram jak przebywam w kibelku gdzie wisi \"pachnący\" papier, najzwyczajniej w świecie kicham jakbym sie pieprzu nawąchała :P mam alergie na papier toaletowy i inne pachnące wynalzki :D

Gość tez tak mialam
ja najzwyklejszym bo i tak sie potem myje, wy penwie nie

Gość dacscs
Mnie zawsze brzydził szary papier. Na dodatek z czasem stawał się coraz gorszy i wręcz śmierdzący i dziurawy, jakby... z odzysku. W życiu tego już nie kupię. Teraz kupuję ten dla cywilizowanych ludzi, zrobiony z szacunkiem dla nabywcy. A z cenami bywa różnie, mogę upolować i taki po cenach promocyjnych, po 5 złotych (lepszych marek...). A czasem wydaję i 7 za paczkę. Dodam że oszczędzanie na tym szarym jest pozorne... Spójrzcie na wąskie i luźno zwinięte rolki. Niewiele tego świństwa jest w rzeczywistości.

Gość bialy grubszy
bezzapachowy, chco wolalabym uszywac szarego, ale musialby byc miekszy i grubszy.. w koncu tyle drzew idzie na ten luksus :(

jakby... z odzysku. W życiu tego już nie kupię. Teraz kupuję ten dla cywilizowanych ludzi i właśnie o to chodzi,szary paier to produkt recykingu gazet,tektury itp. Cywilizowany człowiek dba o środowisko,więc sobie zaprzeczasz

Gość hiahiahiahihiahahahah
a co to dupa ma nos żeby ją podcierac zapachowym papierem ? :D

Gość
rodzice zazwyczaj kupują zwykły szary, ale czasem trafią na jakiś wredny sztywny \"ścierny\" badziew. cena żaden wyznacznik - na studiach w KRK kupowałam najtańszy szary i był nawet miękki :P kolorowy/miękki jest fajny, ale.... szybciej się zużywa, a jak jest zapachowy to można dostać uczulenia :/

Gość ja też tylko Regine w
stokrotki :)

Gość powiem wam że
nie powiem topik do du- py hahahah

Gość nie stacc mnie na droższe
ja niestety jestem stałą posiadaczką kaczorów w cenie nie przekraczającej 2 zl za 8 rolek:D

Gość no dalej podcierajmy się

Gość ofeli ofelia
ja używam w pieski,mąż szarego bo sklepie jak jestesmy razem zawsze skąpi na lepszy papier chociaz na wszystko inne wydaje lekką ręką i dobrze nam się powodzi.więc zawarlismy układ ja kupuje dla siebie pachnacy kolorowy lub w pieski i co tam jeszcze sie pojawia a on szary

Gość Dziewczęca
a po co się podcierać? jak się osuszy to się okruszy!