Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przegrany 26

NIE MAM DZIEWCZYNY bo jestem po Zawodówce -PRZEGRAŁEM ŻYCIE

Polecane posty

Gość Przegrany 26

Czy może jest jeszcze jakaś szansa?

Gość miska_kryska
watpie

Gość A.....
Idz do szkoły :)

Gość Arsi
mogłabyś rozwinąć wypowiedź?

Gość Aeorzol
idz do technikum potem na studia

autorze topiku Jak masz przywoicie płatną pracę to porz ądnej kobiuecie nie będzie przeszkadzać twoje wykształcenie. Mam wrażenie ze ten topik to prowokacja.

Gość STARY NIEAKTUALNY TEMAT
Czemu boisz się? Czemu mówisz „nie”? A sam wciskasz gówno swoim Dzieciom biednym, Że będzie dobrze jeśli skończą szkołę, Że będą kimś, a ja to pierdolę! Dokładnie Jest odwrotnie Bo wiesz, że to nie w życiu jest ważne, Czy masz papier Ważne, co masz w głowie Czy masz talent I coś pięknego w sobie ;) chylińska. mój kolega skończył 2 klasy technikum,jest niski i ma dziewczyne. spoko. znajdziesz ;)

PEWNIE,ZE ZNAJDZIESZ.SZKODA,ZE UWAZASZ ZE BABKI PARZA TYLKO NA STATUS MAJATKOWY I WYKSZTAŁCENIE. cZLOWIEKU NAJWAZNIEJSZE JAKI JESTES I CZY MOZNA Z TOBA POROZMAWIAC SENSOWNIE.

aszkalo Większośc kobiet na to patrzy. Ale nie wszystkie. autorze topiku. Masz 26 lat. Moje rówieśniczki ci odradzam. One szczególnie patrzą na te rzeczy. Startuj do tuch o 6-8 lat młodszych. One są bardziej romantyczne A później ? -jak już się zakocha to będzie ok.

Gość Lilyyy
ech jakas glupota ja jestem po studiach moj facet po zawodowce i co z tego?Juz 3 lata razem

Jak ja studiowałem to moja \"była\" uczyła się w wieczorowym liceum (była po zawodówce). Teraz dla wielu moich kumpli z pray (jestem urzędnikiem) najbardziej podoba się sprzedawczyni w okolicznym sklepie (mimo iż stażystek w urzędzie nie brakuje) Już wybadali ze ma chłopaka. Kobiety często mają inne podejście. Ale te po stuidach. A i tu nie wszystkie. Autor topiku powinien bardziej się nie cackać i zdecydowanie działać.

Gość Aerozol
a ponoc nie odpowiadasz na pomaranczowe nicki nie roznie sie tylko roznia sie osoby do ktorych pisze

Gość Aerozol
to po co piszesz bzdury w stopce? :P

Gość Aerozol
chyba ze napisza cos co cie sprowokuje udalo sie :P

Gość Aerozol
wnioskuje wiec ze pozytywnie :P ciekawy masz odbior :P :D

Na pewno subiektywny - i to też zależy od dnia. Wartościowanie w sprawach drobnych bywa u mnie względne i oparte na przysłowiowym \"widzi mi się\" :-D

Gość Aerozol
dlatego atak personalny dziala najlepiej i MUSI wzbudzic reakcje :D

Gość mój brat też jest
tylko po zawodówce i co z tego ? :p od 7 lat ma dziewczynę oprócz tego własną firmę komputerową, 2 samochody, jeden służbowy, drugi domowy :p a teraz pomaga mi jeszcze w remoncie, bo jest tzw. złotą rączką. W sumie z jakim problemem się do niego zgłoszę - zawsze potrafi mi pomóc. Może faktycznie robi straszne błędy ortograficzne :D bo w życiu żadnej książki nie przeczytał :p ale sama oddałbym moją " teoretykę " :p za jego zaradność i mądrość życiową.

Gość cxzder
no i co z tego .JA mam studia i tez nie mam dziewczyny.

Gość prowokacja i tyle
mam kilku kumpli po zawodówce stolarz mechanik murarz zarabiaja lepeij niz wielu po studiach

zawsze możesz iśc do technikum na 2 lata i zdać maturę. znam takich, teraz radzą sobie na studiach.

Gość cxzder
ale jakich studiach ? Pewnie zaocznych.LOL

Gość prowokacja i tyle
nieważne po jakich jak sie nie ma nic w głowie to na samym papierku daleko nie zajedziesz a ten moj kumpel murarz wyciaga ze 3 tys na reke a roboty ma tyle ze nie wyrabia bo on COŚ UMIE w odróznieniu od wielu po studiach. nie mowie ze wszyscy skonczyli studia dla samego papierku ale jest duuużo takich przypadków

Gość cxzder
wazne .Bo studia zaoczne czy wieczorowe to nie studia.Prawdziwe to na POlitechnice ślaskiej czy uniwerystecie jagielonskim .Na prywatnych to tylko kase zbieraja i nie ma zadnego poziomu

Gość cxzder
no i co z tego ze zarabia 3 tys jak w mozgu nie ma nic.Paris hilton tez ma kase ,a jest umyslowo zacofana.To ze ktos umie robic pieniadze nie znaczy ze ma IQ wieksze niz 60