Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede mamusia

WłASNIE sie dowiedzialam ze JESTEM W CIAZY

Polecane posty

Gość bede mamusia

Tyle lat staran o Boze jak sie cieszymy !!!!!!!!!

Gość gratulujeeeeeeeeeeeee
zycze wszystkiego naj

tez jestem w trakcie staran ale narazie nic

takie wiesci zawsze podbudowują tych starajacy sie

Gość Fretka Beretka
GRATULACJE!!! ciesze sie razem z toba. jak sie czujesz?

Gość bede mamusia
mam 27lat od 2 lat sie staramy Dziekujee Jezu jak sie ciesze Wracam do meza jutro zajrze !!! Wpisujcie sie jesli Wam tez sie udalo WIERZ nadzieja umiera ostatnia !! niedawno mialam urodziny ale prezent co

Gość bede mamusia
Fretka czuje sie wspaniale z rana lece na badania ! Juz obudzialam mojego prowadzacego lekarza slyszalam jego szczesliwy glos ! Dzieki Ci Boze

Gość bede mamusia
mam tylko nadzieje ze nie bedzie to trudna ciaza zrobilam az 3 testy pare dni temu zle sie czulam wymiotowalam krecilo mi sie w glowie zniose wszystko by urodzic

Gość bede mamusia
achh zmykam juz ! ---> rozpowiadac wiesci dalej !

tez mysle ze BOGU trzeba bardziej dziekowac niz lekarzowi jeszcze raz gratuluje

moze poczekaj do rana bo pora taka sobie :-)

Gość Fretka Beretka
Tym bardziej gratuluje jesli starania zajely tyle czasu. Prezent naprawde super Ale tez mysle ze moze poczekaj chociaz do jakiejs przyzwoitej godziny z przekazywaniem tej radosnej nowiny rodzinie i znajomym ;) Tez jestem w ciazy Zycze Ci bys czula sie dobrze i aby wszystko bylo w jak najlepszym porzadku z Toba i dzidzia. Pewnie nie powinnam tak pisac ale osobiscie jestem juz tak zmeczona dolegliwosciami ciazowymi ze chetnie bym przespala reszte miesiecy :( Mam tylko nadzieje ze u mnie sie to w koncu skonczy :O A Tobie, jeszcze raz, jak najlepszego samopoczucia . 🖐️

Gość Karolinaa81
GRATULUJE!!! :D:D:D Ja jestem w 4 miesiącu. po 3 latach starań i nerwów. W życiu nie myślałam, że rosnący z dnia na dzien brzuszek może być powodem tak ogromnej radości :) Zycze duzo zdrówka przyszlej mamie i jej szczęściu :)

Ogromne gratulacje❤️ Ja 2 lata walczylam o ciaze....rodze na dniach, to cud:))) Powodzenia 🌼

Gość bede mamusia
Dziekuje Wam KOCHANE jestescie :) nie moglam sie z mezem powstrzymac ale zadzwonilismy tylko do najblizszych pozniej i oni takze nie mogli usnac=nasi rodzice, a znajomym oswidczylismy tez najblizszym rano jestem juz po pracy a o 11 sie zwolnilam na 1,5h by isc do lekarza i HURA !!! wszystko narazie wporzadku ! nie jestem wcale zmeczona,dobrze sie czuje mam nadzieje,ze ciaza bedzie przebiegac dobrze bez zadnych problemow .. dziekuje Wam wszystkim i nie tracic nadziei ! ja prawie stracilam i co? niespodzianka ! joannaz -> chlopczyk czy dziewczyna?Jezu JA TEZ JUZ BYM CHCIALA URODZIC !

Gość sarenkaaaa
Ja właśnie zaczęłam starania o dzidzię... Gratuluję powodzenia:)

Gość Saja
Cieszę się, że wreszcie udało się Wam ,dziewczyny zajść w ciążę. My z mężem staramy się o dzidzię już 7 lat... Poza tym mam duży problem ze znalezieniem dobrego ginekologa(najlepiej z Warszawy i okolic). Może któraś może mi coś poradzić? Tak bardzo pragniemy maleństwa!!!!!!

Gość zuziaqqq11
bede mamusia mam pare pytan moglabyś mi opowiedzieć jaką masz wydzielinę, czy miałaś krwawienie jak już jesteś w ciąży, ile testów robiłaś tzn czy za pierwszym ci wykryło? bo ja miałam 2 miesiące temu okres ktory sie spoznil 21 dni i byl bardzo slaby, robilam 2 testy i oba negatywne, w odstepie 2 tygodni. teraz okres tylko 6 dni sie spoznil i byl taki jak zawsze... teraz mam taka biała wydzielinę i się denerwuję strasznie a my tylko peeting wczesniej a teraz w czasie tej miesiaczki mielismy swoj pierwszy raz z gumka i nie pekla. prosze odp

Gość zuziaqqq11
proszę odpisz!!!