Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia Ch.

www.fotonata.com

Polecane posty

Gość Natalia Ch.

Witam Forumowiczki i Forumowiczow Chciałam bardzo serdecznie zaprosić na moją galerię zdjęć, która jest pod adresem : www.fotonata.com. Może sie spodoba? pozdrawiam

Gość niezła stronka
Flash ciekawy, troche jednak mało przejrzysty. I jedna poważna wada: właściwa strona otwiera się nie wiadomo po co w drugim oknie i jeszcze powiększone zdjęcia w kolejnych... To najbardziej wkurzające rozwiązanie, bo burzy ład i porządek. Ale poza tym spoko :)

Gość panczurka
Strona świetna, zdjęcia przeciętne.

Gość nocóz...
kiedys słyszałam,ze abyz robic naprawde dobre zdjecia slubne,tzreba miec talent i wielkie doswiadczenie w fotografowaniu bo to bardzo trudne zdjecia. W twoim przypadku nie widac ani talentu ani doswiadczenia:(

Gość Natalia Ch.
Czy naprawdę uważasz , że żadne z pokazanych zdjeć nie zasługują nawet na chwilę uwagi?

Świetna strona i dużo ładnych zdjęć, choć również wiele przeciętnych. Z czasem zapełnisz portfolio samymi topowymi fotkami. Widać, że włożyłaś sporo pracy. Powodzenia!

jestem zdania,że te zdjęcia nie tylko są dobre technicznie one opowiadają jakąś historię,są emocjonalne,dobrze skomponowane, ludzie przedstawieni są korzystnie,na pewno zdecydowałabym się na sesję u autorki, gdybym mieszkała bliżej

Gość Natalia Ch.
Dziękuję, trochę podniosłaś mnie na duchu

w fotografii ślubnej trudno o oryginalność i jakieś ogromne nowatorstwo,a przeglądając Twoją galerię nie miałam jakiegoś kosmicznego deja vu i zupełnie nie rozumiem tej krytyki na początku tematu, skąd ona?