Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaasiaaa

Bezrobotni nie powinni dostawac zadnej pomocy ze strony panstwa

Polecane posty

Gość Kaasiaaa

Pracy jest mnostwo, a niektorym po prostu nie chce sie robic

Gość //łączenie tematów//
"... niektorym po prostu nie chce sie robic" a nie dostawac powinni wszyscy pomysl chwilke zanim cos chlapniesz

Gość tak w zasadzie mam tak teraz
ciekawe czy chciałbys pracować po 12 godzin za 700zł - takiej pracy rzeczywiscie jest mnóstwo

Gość do ---------- Kasia
Pogadamy jak będziesz szukała pracy mając jakieś 40 lat.... Teraz ciesz się swoją młodością i wypisuj takie bzdury. Wolno ci

Gość kolorowankamix
Skoro tak sądzisz, to bezcelowe jest utrzymywanie z pieniędzy podatników tych wszystkich Urzędów Pracy. A tak na marginesie to jaką pomoc od państwa otrzymują bezrobotni? W niektórych przypadkach jest to zasiłek dla bezrobotnych wypłacany w zależności od stopy bezrobocia w danym regionie od pół roku do roku. Byłam przez rok zarejestrowana jako bezrobotna, ani razu nie zaproponowano mi z Urzędu jakiejkolwiek pracy, a moje wizyty traktowano jako narzucanie się namolnego intruza. To po co ci wszyscy wspaniale wykwalifikowani pośrednicy pracy? Pracę znalazłam sama, a wcale nie jest jej aż tak dużo jak piszesz. Godna praca za godne pieniądze - to w Polsce jeszcze rzadkość.

Gość od miesiąca bez pracy
żeby dostać zasiłek, trzeba wcześniej pracować i opłacać składki na , z których wypłacane są zasiłki, więc nikt niczego nie dostaje tak o sobie. A wiesz w jakiej wysokości są zasiłki? Da się z tego wyżyć?