Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadgaLena

Do tych, co brały już ślub - pytanie o fryzurę

Polecane posty

Gość MadgaLena

Dziewczyny mam ogromną prośbę! Mój ślub zbliża się nieubłaganie, a ja ciągle nie mogę się zdecydować na fryzurę! Jednego dnia marzą mi się rozpuszczone loki, innego upięte loki a innego gładkie upięcie. Sama już nie wiem. Jeżeli możecie to wklejajcie proszę linki do wybranych przez siebie FRYZUR (a nie do stron z fryzurami, bo te oglądam już od pół roku) i napiszcie kilka słów o ich trwałości. ja mam sesję zdjęciową w ndz po ślubie, więc ważne jest dla mnie też jak długo utrzymały się Wasze opięcia. Ja mam długie, proste włosy. Z góry dzięki. Magda.

Gość buzinka 9878
zaraz ci dam zdjątko

Gość buzinka 9878
musisz podac maila to wsyle bo tu nie da sie dodac załaczinków

Gość MadgaLena
Mój mail coś nie działa, ale podaję adres siostry: youstyna7@tlen.pl Z góry dziękuję! I napisz, czy wytrwała do rana :)

Gość buzinka 9878
na maila wysle. to nie byla moja slubna ale tydzien temu bylam na weselu i taką mialam. do sie tzrymala mialam wlosy do ramion i 30 wsuwek:)

Gość buzinka 9878
poszło:)

Gość buzinka 9878
a i jeszcze powiem ci ze przymierzalam welonik i pasowal idealnie, szkoda ze to nie był mój ślub

Gość MadgaLena
Fryzurka bardzo ładna, oglądałam ją już nawet gdzieś na necie. Tylko że ja będę miała taki 'położony' welon, więc muszę mieć trochę niższe upięcie. Oto mój welon (na piątej modelce od lewej, rząd pierwszy): http://www.weddingchannel.pl/?p=MjtwbDswOzA7NTYw Ale warto wiedzieć, że taki upięcia się trzymają :) Jeszcze raz dziękuję!!!!

Gość buzinka 9878
a moze poznamy się blizej? cio>/

Gość MadgaLena
Spoko ;) Adres mailowy znasz :) Jak będziesz miała ochotę pogadać to pisz. Pozdrawiam.

Gość martaaa_25
ja bym chciała jakaś fryzurę na rozpuszczonych włosach i długi welon czy ktoś tak miał?

Gość ewelina1983

Gość martaaa_25
super wyglądała;)dzięki za fotki

Gość MadgaLena
Super wyglądała Twoja kuzynka Ewelinko! A ma z natury proste czy kręcone włosy? Bo ja mam proste i boję się, że mogłyby mi loki nie przetrzymać... Tak jak u tej dziewczyny w dniu ślubu: http://img507.imageshack.us/img507/3056/48892656db3.jpg i dzień po ślubie: http://img57.imageshack.us/img57/5120/79692326il0.jpg Ja Marta chcę mieć rozpuszczone kręcone włosy i welon, ale boję się że będzie tak jak u tej babki na zdjęciach...

Gość martaaa_25
ja mam włosy które mi się krecą,ale trudno je własnie ułoyż,często się plączą,boje się że żadanej fajnej fryzury nie da sie zrobic...

Gość ewelina1983
naturalnie ma wlosy proste dlatego wlasnie chciala krecone na slub z tego co wiem to pani dawala jej na wlosy pianke i czyms spryskiwala a potem nakrecala na wałki i siedziala pod suszarka jakies pol godz :) potem jak zdjela walki to lakierowala kazdy loczek osobna o podpinała :) w pon jeszcze jak prsyzlismy na chwile to jeszcze miala ta fryzurke hehe i wlasnie mowila ze czesciowo musiala podpiąć bo bała sie ze jej sie rozprostują a tak sie trzymalyi trzymaly a bylo strsznie gorąco 35 stopni masakra byla :) aa i miala wlasnie taki dlugi wleonik na 3 metry rewelacyjnie to wyglądało :)

Gość MadgaLena
To pocieszyłaś mnie ewelinko. Jestem już pewna, że tak chcę! Może rozpuszczone, a może troche podpięte, ale na pewno kręcone! Dziękuję z całego serducha ;)