Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość yahoooo

W wielkim mieście.....

Polecane posty

Gość yahoooo

W wielkim mieście niebo jasne i wiadomo żyć nie łatwo w wielkim mieście oto widać idą ludzie przy wystawach i o cudzie myślą i nareszcie nad głowami anioł leci od tej pory komuś w życiu będzie znacznie lepiej kto nie poznał tych radości niech spróbuje znów pokochać kogoś jeszcze prościej i ja doczekam kiedyś takiej chwili i nie mogę się nadziwić że ja doczekam tego dnia by osłodzić sobie życie mały złodziej tuż przed kasą kradnie kokosowy baton zanim zdążą go przyłapać zje go i przestanie płakać bo już za plecami to policjant jak sam anioł w samą porę będzie mógł się teraz wstawić za nim i przebaczy to co może i zapomni przecież inni robią jeszcze gorzej w wielkim mieście rośnie balon wielkich marzeń które pracę znów gwiazdorom dają a gwiazdorzy te marzenia noszą w workach po kieszeniach czasem coś sprzedają i tramwajem jadą w święta aż do nieba tylko po co tak daleko jechać gdyby któryś ruszył głową można by choinkę nocą znowu ukraść z lasu w wielkim mieście gasną światła i wiadomo żyć nie łatwo w wielkim mieście oto widać nikną ludzie jeszcze ktoś przez popołudnie przejdzie i nareszcie nad głowami leci anioł co szczęśliwsze dzieci z gwiazdorami rozmawiają kto nie poznał tych radości niech spróbuje znów pokochać kogoś jeszcze prościej żyć nie łatwo w wielkim mieście oto widać nikną ludzie jeszcze ktoś przez popołudnie przejdzie i nareszcie nad głowami leci anioł co szczęśliwsze dzieci z gwiazdorami rozmawiają kto nie poznał tych radości niech spróbuje znów pokochać kogoś jeszcze prościej

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować