Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiulka1825

pytanko....

Polecane posty

jako że dostaje zwykle recepte na 2 opakowania, chodze co 2 miesiące, badam sie szczegółowo raz na rok

no już właśnie minął rok, dlatego takie \"szczegółowe\" badania będę miec za pare dni pierwszy raz odkąd biorę w sensie morfologia, próby wątrobowe, usg, piersi i cytologie 2 raz

o to chodzi ze ja za kilka dni mam wizyte i wlasnie chce poprosic o tabletki...potrzebne sa do tego jakies wczesniejsze badania??

powinnaś zrobić krew, poziom hormonow, próby wątrobowe, usg, cytologie... ale wielu lekarzy przepisuje tabsy w ciemno

a ty robilas przed jakies badania...wiesz jestem jeszcze niedoswiadczona w sprawie tabletek dlatego sie pytam...

ja mialam wcześniej tylko cytologie, usg i krew, ale trafiłam na odpowiednie tabsy, nie mam skutkow ubocznych i jestem zdrowa... zresztą zobaczymy jak mi wyjdą badania

no to zycze powodzenia i nie dziekuj:) mam troszke stracha ale zobaczymy jak to bedzie:) raz sie zyje przeciez. moze moglabys mi cos doradzic w sprawie tabletek...przytylas po nich?? bo pare moich kolezanek przytylo w czasie zazywania anty.

moja waga ani drgnęła, po tabletkach po prostu woda sie w organizmie zatrzymuje i to dlatego... ogólnie czuje sie dobrze, piersi mi urosły i nabralam troche bardziej kobiecych kształtów

Gość Mała 00
mi lekarz przed przepisaniem pierwszych tabletek zlecił : morfologie ,cytologie ,usg piersi, krew na krzepliwosc a teraz po poł roku brania tabsów robiłam próby wątrobowe . Wszystko wyszło ok .Nie przytylam ani grama .

moze mi tez co nieco podrosnie, przydalo by sie chcoc moj misiek nie narzeka,ale ja wiem swoje :p.zobaczymy, mam wizyte 8 sierpnia wiec jeszcze troszke czasu mam. a tabletki zaczyna sie brac wraz z rozpoczeciem okresu??

tak, pierwszą tabletke należy wziąć pierwszego dnia okresu, wtedy juz od początku działa zabezpieczenie, a jesli weźmie sie 2-5 dnia cyklu to wtedy zabezpieczenie zaczyna działać po 7 dniach (w tym czasie nalezy sie zabezpieczac prezerwatywą) przy pierwszym opakowaniu mozesz miec plamienia ktore są zupelnie normalne wiec żebys sie nie martwiła ;)

oki rozumiem:)ja okres dostaje tak kolo 26-29 dnia miesiaca, no wlasie teraz mam:/ w jakim wieku zaczelas je brac??

teraz mam 18 lat, wiec łatwo odejmiesz sobie rok ;) mlody wiek ale badania miałam dobre przynajmniej

kochana ty moja ja wlasnie w pazdzierniku 18 skoncze...a skoro bylas niepelnoletnia musialas miec zgode rodzica??

nie, jeden lekarz sie czepiał to fakt i chciał zgode rodzica, ale ja miałam za sobą przygode z pękniętą gumką i musiałam zainwestowac w lepsze zabezpieczenie, wiec poszłam do innego, który nie robił mi problemów prawda jest taka że pare dni później i tak powiedziałam o tym mamie ;)

ja jej napewno poki co nie powiem bo mialam z nia ostatnio nie male spiecia dotyczace bylego chlopaka ktorego wprost uwielbiala...brrr. a obecnego jeszcze nie zna...ale pozna:) ta babka co do niej ide jest spoko wiec nie powinna sie czepiac ale zobaczymy...mialas jakies skutki uboczne na poczatku??czy nie??

no oprócz plamen przy pierwszym opakowaniu to zdazyły mi sie pare razy zawroty głowy, ale ustały po pierwszych 3 miesiącach jak sie organizm przyzwyczaił, aha i jeszcze suchość w pochwie przez pare miesięcy ;/ ale zainwestowalismy w lubrykant i było ok, a potem i suchość ustała i znow mam naturalne nawilżanie :P no i z tych pozytywnych to piersi urosły i kształty sie zaokrągliły

lubrykanty to żele takie nawilżające do celów że tak powiem \"erotycznych\" :), własnie dla kobit mających suchość pochwy, albo jako nawilżenie przy seksie analnym różne fajne rodzaje są, rozgrzewające na przykład :)

Gość pytanieee
Ja chodze rza w roku. Tabletki w aptece sprzedają bez recepty, wystarczy ze pokazuje opakowanie i takie mi wydaja nowe

pytaniee- oo to fajnie z tymi receptami... ale u mnie nie wydaja na takich zasadach :P asiulek- my kupilismy taka niewielką tubke za 30 zl, ale na szczescie nie była nam długo potrzebna :P

z takimi nawilżaczami fajna moze byc zabawa np. przy smarowaniu czlonka :) ale u mnie wystarczyła jedna dłuższa grwa wstępna żeby znow pobudzic moje natrualne nawilzacze :P