Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaall

Opowiem wam, jak wczoraj stracilam cnote!

Polecane posty

Gość magdaall
Widziałaś TYTUŁ? To po jakiego huja tu wchodziłaś ? Nikt Ci nie kazał. A jak sie nie podoba to masz problem. Wolny kraj, mam prawo pisać co mi się podoba. A Twoje sprawy łóżkowe jakoś mnie nie kręcą, a nawet powiem, że wcale nie interesują.

A ja miałam 19 lat,straciłam cnote z moim obecnym nażeczony po 1,5 roku znajomości teraz jesteśmy prawie 6 latrazem i w przyszłym roku mamy śłub.Przecież to kazdego indywidualna sprawa.A to że kiedys było inaczej to każdy wie,kiedys kobiety były inne i etraz też są!!!

Gość The Rurka
17 lat to czas najwyższy,ja miałam13 i tez mi się bardzo spodobało

Gość =0=
a ja jestem nadal dziwica i nei wiem keidy mam o tym powiedziec mojemu facetowi;/ juz bardzo mi sie chce ale nei wiem keidy bedzie odpowiedni momont na to zeby mu o tym powiedziec CHYBA ZEBYM NIE MOWILA ze jestem dziewica tylko od razu do akcji przejsc?

Gość dojrzewanie
to nie sprawa wtedy- dzisiaj.To sprawa wyczucia i dojrzalosci.A tu i tego i tego brak.Moje wypowiedzi cie sie nie podobaja wiec pewnie sama zdajesz sobie sprawe ze nie wszystko co wczoraj sie wydarzylo bylo tak jak byc powinno.Nie jestem absolutnie przeciwko sexowi.Absolutnie.Tez uwazam ze dla ludzi i dlaczego rzecz ktora sprawia nam taka przyjemnosc jest w tym spoleczenstwie widziana jak cos brudnego i strasznego.Ale przeciez nie tak...

Gość The Rurka
Lepiej powiedz,bo jak nie będzie wiedział,to ci może zadać za duży ból

Gość sweet blondi P
a ja mam przeczucie ze w tym roku strace dziewictwo :classic_cool: tylko niepytac ile mam lat bo mnie na stosie spalicie :P jestem mloda ale gotowa :D

Gość magdaall
Ja zawsze odrazu mowilam ze jestem dziewica. Dla mnie to bylo dumą!! Ale wkonuc nie wytrzymalam. Ile mozna czekac?

Gość jest ok
Ja też miałam skończone 17 lat jak straciłam to było dawnooo

Gość =0=
boje sie tylo z ejak facet sie dowie ze jestem dziewica to ucieknie:(( ale widze ze nasza autorke tego tematu nic nie bolalo.. a z ezapytam Ty na tej imprezie troche wypilas? moze to znieczulilo?

Gość magdaall
Sweet Blondi widzisz, mnie juz by z checia spalili :p Dojrzewanie.. Ehh.. Ale ja nie uwarzam, ze zrobilam zle. Wrecz przeciwnie, chociaz mnie wszystko boli i tam tez to mi mało.. :P

Gość magdaall
Bolało troche. Ale potem bylo przyjemnie. Wypilam jedno piwko.

Gość =0=
tylko ze ja mam 21 lat;/ czyli sporo jak na dziewice! i w dodatku temu mojemu raczej sugerowalam ze juz kochalam sie z facetami;/ wiec babeczki-rozumiecie ze teraz mam mega dolA i naprawde nie iwem keidy powiedziec o tym (ze jestem dziewica)

Gość sweet blondi P
magdaall chyba pojde twoim sladem :classic_cool: i puszcze sie na jakiejs imprezie :classic_cool: bo tez mam ochote ;P a niestraszne mi wyrzuty sumienia dla mnie to tylko akt :Pa chce tego doswiadczyc

Gość magdaall
Mysle ze jak masz tyle lat to nie powinno bolec. Moja kumpela dopiero za 3 podejsciem stracila blone, miala 16lat. A ja 17 i za pierwszym.

Lepiej powiedźm,bo mnie napradę bolało,mimo że mój facet był czuły i delikatny,po wszystkim musiałam odczekać 2 tygodnie żeby mi si wygoiło wszystko.

Gość =0=
czyli ten koles z dyskoteki nie wiedzial ze jestes dziewica, to jak wkladal i poczul ze ciasno to cos mowil czy dopiero poznoej?

Gość randallll
Ja w sobotę tak trzy śmigi zaliczyłem, uwielbiam takie młode kurewki.

Gość magdaall
Ejj blondi ale puszczenie sie to jakos dziwnie brzmi. Nie podoba mi sie :P

Gość magdaall
Randall zamnij sie co?

Gość randallll
no właśnie ona się nie puściła tylko delikatnie dała dupy. a ja piszę prawdę, tylko po to chodzę na dysk

Gość kwiatek6666
heh magda sory ale taka jest prawda..puscilas sie z nieznajomym chlopakiem na dysce...stracenie cnoty to nie ejst nic niesmacznego,pod warunkiem ze tracisz ja z ukochana osoba w normalnym miejscu. coz... teraz bedzie cie swedziec i na akzdej dysce ebdziesz dawala dupy:/ przykro mi ale taka jest juz prawda.jka zaczynasz jak dziwka to i konczysz.chyba ze masz wyrzuty.ty nie masz wiec szczescia zycze..z nowym czlonkiem rodziny:)

Moim zdaniem zrobiłaś straszne głupstwo> Pierwszy raz to coś cudownego sama zrobiłam to całkiem niedawno w wieku 17 lat ale miałam pewność że ten jedyny jest na prawdę jedyny. Jednak to twoje życie twoje dziewictwo i ewentualne konsekwencje ponosisz również ty:) pozdrawiam

Gość The Rurka
ty kwiatek naucz sie pisać,bo nie wiadomo o co ci chodzi

Gość dojrzalosc
widzisz magda, tu naprawde nie chodzi o wiek...

Gość magdaall
Jesó, ale czemu sie czepiasz> Stracilam,moja błona. Chciałam sie podzielic. Zreszta po co gdybać co sie stało juz sie nie odstanie

Gość magdaall
Podzielić z wami * miało być :o

Gość =0=
MAGDAALL a to nie jest tak, ze mialas juz dosyc tego ze bylas dziewica i dlatego skoro nadazyla sie okazja to z niej skorzystalas?\ja Cie nei potepiam to TWOJE ZYCIE i twoj byla cnota, dlaczego inni ci mowia czy to dobrze czy zle ...po prostu Ty wybralas.

Gość magdaall
Nie... poprostu było mi dobrze. Byłam na to gotowa i chcialam tego. A to, że z nim. Przeciez mam z nim kontakt i prawdopodobnie juz z nim jestem. Wiec jaki problem?