Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika2384

Po jakim czasie pracy należy się macierzyńskie?

Polecane posty

Dzien dobry Monika! Czekalam wczoraj na ciebie ale w koncu prawie zasnelam przed komputerem😴 Dzieki za linka poczytam pozniej bo teraz weszlam tylko na chwilke i zaraz zmykam na rozmowe. trzymaj kciuki:)Pojawie sie jakos wieczorkiem!papaa! 🖐️

Gość mysiaaa2384
Hej ja tez bede wieczorkiem. trzymam kciuki!!!!!!!!!!

Witam! Udalo mi sie na chwile wejsc na forum!wczoraj bylam na rozmowie w perfumerii i jutro maja mi dac odpowiedz,mam nadzieje ze w koncu sie uda!z kolei dzis bylam na rozmowie we wranglerze ale tam jest praca na umowe zlecenie wiec odpada.poza tym wszystko u mnie po staremu.A co u Ciebie?czytalam ze niedlugo rocznica slubu?super! jakie planu na uczczenie tego swieta? A jak szukanie pracy?

Czesc castel. Z praca u mnie narazie lipa. Facet z jednej placowki w polowie sierpnia ma sie do mnie odezwac. Zobaczymy jak bedzie. W sumie rocznica slubu wypada w niedziele 12 ale maz pracuje to wyprawiamy w sobote. Zamowilam juz duzy tort i upieke ciasta i zrobie cos do jedzenia i przyjda tescie, bo moi nie musza mieszkamy z nimi. :-) a poza tym u mnie po staremu. Z praca w moim miescie ciezko poskladalam podania i jeszcze troche poczekam. Do nstepnego pisania. Trzymaj sie