Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firesta

mam obsesje na punkcie niemców

Polecane posty

Gość tylko nie Niemcy
jak dla mnie Niemcy są calkowicie aseksualni:o

Gość A co w tym takiego złegoże
podobają mi się niemieckie imiona,mam szwagra, który jest Niemcem.

Gość To są tylko uprzedzenia

Gość Ale wy macie uraz do nich
Jestem półNiemką , czy też jestem aseseksualna?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie opamiętajcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Niemcy - Turcja

Gość hm..hm..hm
niemki ( * młodzież) mają dużo lepsze cery , bo mają więcej gotówki na kosmetyki i nie pizgajcie że wszystko to photoshop , bo widziałem na ulicach nawet u facetów .

Gość Zazdrość zżera was i tyle

Gość Geile Schlampe
So ein Arschloch habe ich noch nie gesehen!

Gość Nie przejmuj się Niemcu
głupolami.

eh piekna, ja tez tak mam:D w przyszlym roku planuje sie wyprowadzic do berlina, juz nie moge sie doczekac:D ja od malego chcialam mieszkac w berlinie albo gdziekolwiek indziej, zeby tylko to niemcy byly uwielbiam niemcy, niemcow i jezyk niemiecki:D a czemu to nie wiem:)

Gość Huuuuuuuuuuura
Hiszpania wygrała.

podniose temat.... cekawa wymiana byla .. pozdrawiam sojusznikow 🖐️ ;-) :D

Gość Podaję tobie rękę
Welchs. Mów więcej, bo ten topik jest taki krótki, niech będzie więcej stron.

Gość aniulka11111
"Każda kobieta wielbi faszystę, wysoki but na twarzy..."

Gość upppppppppppppppppppp
i kurde ja tezna Niemcow lece itylko na nich i nie umawiam sie z Polakami

Gość obsesion jean paul
Mam meza niemca,chcesz to ci go pozycze bo mamy wlasnie kryzys w malzenstwie

Gość a to ci dopiero.....
kryzys i w polsce niekogo nie omija ....

Ja tam nic do nich nie mam, i jak ktoś wcześniej wspomniał również nie nawidzę tych stereotypów o wojnie.... Ale jakoś nie pociąga mnie germańska uroda :)

Gość tissue1
również nie nawidzę tych stereotypów o wojnie.... "stereotypy o wojnie"? Co to ma niby znaczyc? I do tego czasownik "nawidziec". Dziewczyno wroc lepiej do szkoly:O

a ty sie tussi nie wymadrzaj..... za grosz taktu .... madrala :o

nie wszystkich musi taki typ pociagac...ale fakt jest taki ze posiadaja kulture osobista sa czysci i pasuja im kobiety z polski..... takie nie do konca zarozumiale i zemancypowane....i niema sie co dziwic, niemki to w wiekszosci cwane lisice patrza tylko na swoje swobody pieniadze i wygode....

Dobrze, dobrze nie mam nic na usprawiedliwienie błędu. nawet przyznam, że zdarza mi się to dosć często. Jest powód do wstydu, ale chyba nic poza cwiczeniami na ortografie zrobić nie mogę. Stereotypy o wojnie, zostały opisane na pierwszej stronie tematu...

Gość pamparam
Chju ty chyba nigdy nie byłeś/as w niemczech ani nie znasz żadnego niemca.Jest dokładnie przeciwnie jak piszesz. Niemce to niesamowite brudasy, bałaganiarze, smierdzące wieprze, kulturą też nie grzeszą, a niechby jakaś niemka się sprzeciwi swojemu mężowi to wpierdol murowany.3xK to im jeszcze po hitlerze zostało. Po za tym to są takie brełkoty, że po niemiecku nie idzie się z nimi dogadać, a po angielsku to może co 10inżynier coś potrafi. Jak mam tam jechać to z pracy to mnie krew zalewa bo oni mają takich inżynierów, że w Polsce nie jeden "od łopaty" pochwaliłby się większą wiedzą techniczną. Na szczeście ten ich dobrobyt się kończy bo te głupole nie są warci tak rozwiniętego kraju.

nie bede sie sprzeczal z fanatyczka .... chyba Ci sie cos przysnilo.... i nie wiesz o czym piszesz.... znam tysiace niemcow i ci o ktorych ty piszesz napewno tez sie zdazaja ale to wyjatki badz postkomunistyczni ddr-owcy.... jezdzisz tam do pracy ? przyznaj sie do goerlitz czy gdzies w poblize ? ;-) :D

Gość walić stereotypy
Żal mi ludzi, którzy żyją takimi stereotypami jak tutaj padły. Ludzie jak ludzie, wszędzie są dobzi i źli, tolerancyjni i nie, kierujący się stereotypami i nie kierujący się nimi. A wojna? co ma do tego wydarzenie, które było lata temu, do którego się przyznali, którego znaczna część się wstydzi, w szczególności młodzi? No nie ma nic. Po co żywić żal i nienawiść z powodu tego co było i minęło? Ok, ja jestem dumna z każdego Polaka z osobna który zginął podczas 2 wojny światowej i trzeba o nich pamiętać, wspominać, ale też nie mam nic do niemców. Nie będę skreślać młodych ludzi, którzy nie mają wpływu na to co było, i którzy są tylko ludźmi takimi samymi jak my. Jedni mogą nie mieć szacunku do nas, ale to samo się tyczy nas, i tych śmiesznych stereotypów między innymi. Taki świat, taka prawda, wszędzie brud znajdziesz i coś dobrego.