Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katia_20

nie dostałam okresu..................................

Polecane posty

Gość novynetkkka
nie martw się ja czasem dostawałam okres po 5 dniach picia tabletek,a jakie tabletki zażywasz?

Gość katia_20
Witam, nie dostałam okresu.... test zrobiłam i wyszedł negatywnie.... nie wiem o co chodzi:( myślicie że mógł być uszkodzony?

Gość katia_20
Do ginekologa dziś nie pójdę, najwyżej potem skoczę po drugi test i zacznę brać tabletki wieczorem:( ale i tak się martwię.....okropność moze któraś z was dziewczyny miała coś takiego???????????

jednorazowy brak okresu w przerwie może sie zdażyc i nie musi być to oznaka ciązy

Gość katia_20
no też tak czytałam... jestem prawie w 99proc pewna że nie mogę być w ciąży.... mój chłopak nie konczy we mnie.... al widzisz stres w takich przypadkach jest....

Gość katia_20
mam nadzieję, ze nie jestem tą jedną na milion....:(

Gość kadecia
Witaj witaj ...z mojego doświadczenia mogę Ci powiedzieć ze wszystko bedzie O.K.!!!! Co prawda nie jadam zadnych tabletek ale... Kazdego miesiaca tzn. po koniec miałam okres w maju dostalam 31 czyli niby zaliczyłam maj i czerwiec .....ale kiedy na poczatku lipca nic i nic ..... zaczelam sie obawiac ...kupiłam test i wyszedł negatywnie .....czekalam dalej i nic ;/ co prawda troszke stresu miałam i "podobno" od upałów tez mogą być jakieś opoznienia ... juz chciałam kupic kolejny test bo juz był 26 lipca a tu nadal nic ...no i rano 27 niespodzianka :D:D:D nie martw sie bo od zamartwiania jeszcze bardziej moze sie oponić

Gość MisiaczkaG
No ja nigdy tak nie miałam, ale powiem ci, że gdyby mi się coś takiego przydarzyło, to dostała bym zawału... ale wspominałaś wcześniej o jakichś tabletkach przeciwbólowych? co to było? Wiesz nie raz głupi grejfrut może zmienić działanie tabsów.... Ale na pocieszenie ci powiem, że faktycznie tak sie zdarza, tak mam w mojej ulotce, że może nie nastąpić krwawienie. Będzie dobrze, nie łam się:)

Gość katia_20
Nie pamiętam co to nyły za tabletki, nie wiem gdzie mam opakowanie.... idę do apteki... bo już wysiedzieć nie mogę:(:(

Gość katia_20
Kadecia- fajnie masz, ale jak tabletek nie brałam, to też takie sytuacje sie zdarzały.... i chyba było lepiej...

Gość katia_20
zrobiłam 2 test- wyszedł negatywny... to chyba nie jestem w ciąży jak myślicie? nie wiem czy brać dziś dalej tabletki

Bierz dalej tabletki. W tabletkach nawet jest napisane, że jak się krwawienie raz nie pojawi, to nie znaczy, że jest ciąża i można rozpocząć następne opakowanie. Jeśli jednak wciąż się stresujesz (doskonale Cię rozumiem), to rozpocznij opakowanie a jutro idź do lekarza i on Cię na pewno uspokoi. :)

Gość kathrina*
jak zrobiłaś 2 testy i wyszły negatywne, to nie jesteś w ciąży, coś ci się musiało rozregulować

Gość katia_20
wzięłam dziś normalnie tabletkę.... a co miałam zrobić. raczej w ciąży nie jestem, chociaż, sama już nie wiem. Jak myślicie?