Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdggaaa

Pierwsze spotkanie z facetem... a on pierdnął

Polecane posty

Gość fdggaaa

Na 1 spotkaniu niechcący puscił bąka, ja juz sie zraziłam do biego, nie cche juz sie spotykac.Ten bąk to normalnie puscił jak siedzial ze na na kanapie...czy jestem dziwna ze sie zraziłam?

Gość jesteś nienormalna
powinnaś się delektować zapachem a nie wydziwiać

Gość Rudra_
Nasz organizm jest niezależny specjalnie od nas. Ja staram sie bardzo kontrolować, jak każdy, a np. raz miałam katar i strasznie sie osmarkałam sie na pierwszej randce. Takie krepujące sytuacje często sie zdążają, na pewno nie powinnaś go skreślać i jak najszybciej o tym zapomnieć. Jesteśmy tylko ludźmi :)

Gość fdggaaa
powiedział przepraszam, ale ja jakos sie zraziam za to ze baka puscił,,jakis mam wstręt do niego

skoro przeprosił, to ok. kazdemu sie moglo zdarzyc, przeciez jestesmy tylko ludzmi ;)

Gość paczulinka
pewnie chłopak był bardzo zawstydzony. on potrzebuje akceptacji w tym jakże trudnym dla niego czasie. przecież to nieuleczalna choroba a ty go wykorzystałaś i chcesz zostawić od razu

Gość lula198
A mój chłopaczek pierdzi przy ruchanku...

Gość paczulinka
okropne jak tak można. zachowuje się jak zwierzak niewyrzyty. to chyba nie ma nic wspólnego z miłością

Gość Sandra.....
hahahahahahahah;), przeciez to nic strasznego, a gdybys byla z nim w dluzszym zwiazku i by mu sie wyrwalo, to co rzucilabys go tylko dltaego?;) "zeby nie ten dech to by czlowiek zdechl" ahahaha