Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarenka24

Pierwsze zaproszenia rozdane.. ale masakra eeeee

Polecane posty

Gość sarenka24

Przez półtorej godziny nie mogliśmy sie zebrać nikt sie ie spodziewał zaproszeń na ślub tylko zwykla kawka i ciasto :o Slub przyśpieszony ze wzdględu na ciaze, rodzina o tym niewie i było ogólne zaskoczenie. Zastanawia mnie jedno - czy dajecie zaproszenie od razu jak przyjdziecie czy czekacie na póziejszy moment?

Gość najpierw gadka-szmatka..
..na rozgrzewke, zaproszenia pozniej.

wiesz u mnie było tak że raczej wszyscy wiedzieli że będzie ślub i będą zapraszani - więc chwila rozmowy niezależnej, zaproszenie i dalej pogaduchy bez zdziwień

Gość sarenka24
A my właśnie czujemy skrępowanie :( nikt sie nie spodziewa a tu nagle zaproszenia, zdziwieni pytają ale nie każdy ma odwagę zapytać czy jestem w ciazy /potem mnie całe uszy piekły ;) pewnie sie zastanawiają / a z kolei my też wprost nie mówimy "słuchajcie bedzie dzidziuś i dlatego..."

a nie lepiej wprost? tak się podziało, że będzie dzidzia, serdecznie zapraszamy? szkoda że nie puściliście newsa w świat wcześniej - teraz nie byłoby problemu a co do wstydu - no cóż zaszliście :D, to teraz nie ma co sie rumienić niewinnie :D:D