Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olśniona

Świetny sposób na piękne rzęsy!!!!

Polecane posty

Gość AliannaBananna
a ja wolę sztuczne. Np.: Melkiora.

Gość gość
Jeśli chodzi o dbanie o rzęsy, to polecam Regenerum serum do rzęs, według mnie zapewnia regenerację rzęs na najwyższym poziomie (a jeśli chcecie trochę informacji jak to działa i jaki ma skład to zajrzyjcie na stronę http://regenerum.pl/regenerum-serum-do-rzes/ ).

Gość gość
Mój sprawdzony sposób na piękne rzęsy to serum biotebal rzęsy xxl. Już po kilku tygodniach stosowania widziałam efekty. Z natury mam króciutkie rzęsy, a teraz są znacznie dłuższe i mocniejsze

Gość gość
Ja po sztucznych i ich przyklejaniu mam mocno zniszczone swoje naturalne. Nie wiem, czy to moja wina czy kosmetyczki. Kupiłam polecaną odżywkę biotbala bo była w najlepszej cenie i przynajmniej mogłam sobie na nią pozwolić.

Gość gość
Owszem można stosować odżywki do rzęs jednak nie zawsze albo zadziałają albo nie przyniosą określonego efektu. Ja jednak jestem bardziej wierna przedłużaniu rzęs. Oczywiście w sprawdzonym salonie, w takim w którym wiem że moje rzęsy nie ucierpią. Mam taki salon w Warszawie. Chodzę na Woli do Elegante. Regularnie od 5 miesięcy. Myślę że odżywki na pewno nie dałyby mi takich efektów jakie mam po wizycie w salonie.

Gość arleta32
Teraz jest sporo odżywek do rzęs na rynku. Mnie przekonuje serum od rzęs od Indigo. Na ich stronie https://www.indigo-nails.com/ można je znaleźć. Jest też opis działania tego produktu. I mnie on przekonuje, bo ma to generalnie sens :) Na razie mam zrobione sztuczne rzęsy, ale jak zdejmę to z pewnością wypróbuję.

Gość gość
U mnie się super sprawdza serum do rzęs biotebala. Rzęsy szybko urosły po nim i do tego stały się gęstsze. Koleżanki mi zazdroszczą

Gość gość
Znam to serum! Jest naprawdę rewelacyjne. Rzęsy rosną po nim jak szalone :) Ja też z tej firmy stosuję tabletki do włosów z biotyną, bo pobudzają porost włosów i hamują wypadanie

Gość gość
Moje rzęsy bardzo urosły po kilku tygodniach stosowania serum biotebal rzęsy xxl. Efekt naprawdę świetny, a cena tego serum bardzo przystepna

Gość gość
Ktoś kiedyś mi polecał jakieś domowe sposoby, ale nawet nie próbowałam, bo świetne efekty mam po serum biotebal rzęsy xxl. Już po dwóch tygodniach stosowania widać było fantastyczne efekty. Rzęsy bardzo urosły

Gość gość
Zawsze marzyłam o długich rzęsach, ale natura mi ich poskąpiła. Na szczęście są takie preparaty jak serum biotebal rzęsy xxl, dzięki któremu w kilka tygodni rzęsy mi niesamowicie urosły

Gość fanki44
moim świetnym sposobem jest produkt biotebalu serum rzęsy XXL. świetnie radzi sobie z problemem z rzęsami i tym żeby były mocne, długie i piękne.

Gość walerka99

Jeśli już polecam molash.pl/  Wraszcie znalazłam coś co działa i faktycznie, u mnie nawt po 3 tygodniach zauważyła że rzęsy się wzmocniły, pociemniały i wydłużyły. Cieszę się na kolejne tygodnie z odzywką bo na pewno będzie tylko lepiej. Ja nie przedłużam już rzęs bo tak naprawdę moje drogie nie musze tego robic.

Gość pamela903

Znalazłam sposób na piekne rzęsy i oczywiście podzielę się nim z Wami - bo po miesiącu stosowania jest efekt i to naprawdę rewelacyjny. Tym hiciorem jest Molash.Rzesy rosną, jest ich więcej, sa ciemniejsze i coraz dłuższe. Jestem pod wrazeniem bo wczesniejsze odzywki jakoś srednio się sprawdzaly. Wiadomo ze nie ma co chwalic dnia przed zachodem słońca czy jakoś tam..ale wazne ze działa i coś juz widac.

Gość pamela90

Moim zdaniem powinnaś spróbować jeszcze jednej odżywki https://molash.pl/  Na pewno będziesz zadowolona tak samo jak ja, bo po 3 tygodniach stosowania efekty są rewelacyjne i co wazne widoczne.

Gość pamela9021

Moim  zdaniem mega rozwiązanie https://www.rossmann.pl/Produkt/Odzywki/MoLash-wydluzajace-serum-do-rzes-5-ml,321860,8535  I teraz po miesiącu stosowania spokojnie mogę Wam powiedzieć że jest rewelacyjna, i widzę jak moje rzęsy z każdym dniem stają się coraz dłuższe.