Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudii25

Uwiódł mnie............. co dalej?

Polecane posty

Gość Klaudii25

jakiś czas temu przeglądałam blogi internetowe i trafiłam do niego. Wydawał się kolejnym zarozumiałym i niedowartościowanym i zakompleksionym dupkiem, który chwali się w internecie wymyślonymi historyjkami, bo w normalnym życiu nie daje sobie rady. Nie wiem dlaczego napisałam właśnie do niego, chyba chciałam utrzeć mu nosa. Odpisał dopiero po tygodniu i opier........ mnie. No i zaczęła się wymiana korespondencji, nigdy nie odpisywał jak się spodziewałam. Intrygował coraz bardziej, tak precyzyjnie dobierał słowa jakby siedział w mojej głowie i czytał moje najskrytsze myśli, rozpalał wyobraźnię że nie mogłam się na niczym skupić i jak głupia po kilkanaście razy dziennie sprawdzałam pocztę czy już przyszła od niego wiadomość. Koleżanki z pracy zaczęły coś podejrzewać bo zostawałam coraz dłużej czekając na maila od niego. Nie prosił o numer telefonu, zdjęcia. O nic mnie nie prosił, sama wysłałam jedno i drugie. Okazało się że jestem wyższa od niego o 3cm. Myślałam że to koniec znajomości, ale zadzwonił po kilku dniach. I kiedy usłyszałam go w słuchawce, poczułam jak miękną mi kolana, nie wiedziałam co powiedzieć. Miał taki niesamowicie męski i zmysłowy głos, że chciałam go słuchać bez końca. Byłam już wcześniej zakochana ale to było coś nowego. Dzwoniliśmy coraz częściej do siebie w końcu on zaprosił mnie do siebie. Zgodziłam się ale powiedziałam że nie interesuje mnie stały związek z mężczyzną (dopiero co rozstałam się z facetem). Wzięłam wolny piątek i pojechałam do niego. Spędziliśmy dwa dni nie wychodząc z łóżka. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie przeżyłam, nigdynie miałam takiego seksu, rżnął mnie tak rewelacyjnie że krzyczałam, płakałam z rozkoszy i bałam się że zemdleję. Nie mam pojęcia jak wyczuwał co lubię najbardziej, odnosiłam wrażenie że zna każdy centymetr mojego ciała lepiej niż ja sama, jakbym od zawsze była wyłącznie jego. Spotkaliśmy się jeszcze raz, pojechałam do niego i było jeszcze wspanialej niż poprzednio. Wiem że z nikim innym nie będę miała tak dobrego seksu. Jest wyjątkowo inteligentny, pogodny, czuły i jednocześnie dziki, bez zahamowań. Chcę znowu pojechać, spróbować z nim związku zastanawiałam się nad przeprowadzką do jego miasta (mieszkamy ponad 500 km od siebie). Wiem że mu się podobam, ale powiedziałam na początku że nie interesuje mnie stały związek. Potrzebuję go, myślę ciągle o nim, przestali mnie interesować inni faceci, nie mogę skupić się na pracy a on od kilku dni nie dzwoni:((((

Gość nic dalej
po prostu, jego najprawdopodobniej też nie interesuje stały związek - było myśleć przed, a nie po

Gość może racszej zbadaj się
wenerycznie? :O

masz juz u niego przejebane. wiekszosc facetów nie interesuje laska co dała doopy za przeproszeniem na pierwszej randce:O

Gość Klaudii25
A co tu do myślenia, gdybym jeszcze raz była w takiej sytuacji, zrobiłabym dokładnie to samo. Może ktoś napisze coś sensownego?

Gość Klaudii25
do Japonki gdyby on był takim facetem ci się wydaje, nie spotkalibyśmy się drugi raz.

Gość do klaudii25
a gdyby nie był, to by dzwonił, pisał i tak dalej. Wiedział że będzie sex to się spotkał i drugi raz, proste. Niestety, raczej nie masz na co liczyć. Daj sobie spokój z nim.

masz fragment ksiazki dlaczego mezczyźni kochają zołzy \" odnosnie seksu na pierwszym spotkaniu \" \"Dlaczego taka sytuacja wywołuje u faceta odruch ucieczki? Dlatego ze zachowanie kobiety sugeruje, i ma ona zbyt niskie mniemanie o sobie samej. Poznali sie niedawno i łaczace ich wiezy sa raczejpłytkie.A ona juz odsłoniła swoje najlepsze karty Fakt, ze jest skłonna nadskakiwac praktycznie obcemu meżczyznie, natychmiast sugeruje jedna z dwóch rzeczy: albo jest zdesperowana, albo nie moze sie doczekac, eby pójsc do łózka z kimkolwiek. Albo jedno i drugie. Niestety babka marnuje szanse na jego uznanie dla jej wyjatkowych staran. Gdy me czyzna traci szacunek dla kobiety, której brakuje poczucia własnej wartosci, traci tez ochote, zeby sie do niej zblizyc. nikt nie szanuje darmochy"

Gość do klaudii25
dokładnie Japonka .

\"inny fragment\" A co z kobieta, która rzuca wszystko i biegnie w podskokach zobaczyc sie z mezczyzna? On wie, ze trzyma ja w garsci. Po kilku randkach zaczyna wychodzic z kumplami, wraca o północy, dzwoni do niej, a ona wsiada do samochodu i pedzi do niego na złamanie karku. Kiedy kobieta jedzie spotkac sie z mezczyzna, brakuje tylko neonowego szyldu na dachu jej samochodu: Z DOSTAWA DO DOMU.\"

Gość croll
chcialo Ci sie jechac 500 kn ? :o naprawde masz ochote wszystko rzucic i przeprowafdzic sie do niego? :o

mial fajny, darmowy sex, a teraz pewnie umawia sie z kolejna. myslisz, ze niby skad wiedzial jak dobrze zrobic kobiecie - z duzego doswiadczenia, podobnie z meilami - juz sie nauczyl tekstow, ktore trafia doglebnie jestes jego jedna z wielu wiec jak najszybciej wroc na ziemie i zapomnij o tej przygodzie chyba ze chcesz byc jego etatowa dziwka - wtedy kiedy akurat inna mu nie da

\"Mezczyzni nie przyznaja sie przed kobietami, ze niemal automatycznie dziela je na dwie kategorie: wyłacznie rozrywkowe i warte zachodu. I jesli juz sie zakwalifikujesz w jego oczach jako wyłacznie rozrywkowa, raczej nie masz szans na zmiane kategorii.\"

Gość croll
a on ile ma lat?

Gość Klaudii25
Japonka czy Ty byłaś kiedykolwiek NAPRAWDĘ zakochana? Czy kiedykolwiek miałaś taki seks? Odnoszę wrażenie że tylko wydaje Ci się że byłaś. Nie musiałabym rzucać wszystkiego, jestem jestem niezależna również finansowo, byłaby to sprawa poukładania sobie paru rzeczy. Powiedzcie, zadzwonić do niego czy czekać?

\"Dziewczyna popychadło na ogół jest oceniana w kategoriach seksualnych jako łatwizna, bo zwykle idzie z me czyzna do łóka z niewłasciwych powodów - i o wiele za wczesnie. Nie jest istotne,czy wyglada na mniej lub bardziej konserwatywna. Czy nosi długie spódnice, czesze sie w konski ogon i chodzi na kurs składania serwetek, czy tez ubiera sie w seksowne ciuchy i wyglada na imprezowa panienke - rezultat bedzie identyczny. W obu przypadkach, jesli decyduje sie na seks z mezczyzna, bo mysli, ze tak trzeba, aby go zdobyc, on to wyczuwa i zaczyna tracic dla niej szacunek.\"

byłam i nadal jestem bardzo zakochana. mam tez cudowny seks. ale nigdy nie ponizyłabym sie na tyle by jechac do faceta i bzykać sie znim na pierwszym spotkaniu. nikt nie szanuje łatwizny i darmochy, ciezko ci bedzie to odkręcic. zadzwoń do niego... pospotykacie sie jeszze kilka razy i wkońcu przestanie odbierac twoje telefony. acha - pamietaj o gumie

Gość Klaudii25
do Croll 34, to ma jakieś znaczenie?

Gość Klaudii25
a jak nie zadzwoni? Ile mam czekać??? Muszę go usłyszeć, porozmawiać z nim, spotkać się i poczuć ten jego zapach ciała....... yezoo jak mi Go teraz brakuje :(((((((((((

no to kiszka:Ozakochałas sie w nim, bedziesz o niego zabiegac.. jak sie spotkacie na seks to zrobisz wsyzstko by był oczarowany... a on juz z niejednego pieca chleb jadł ma 34 lata, nie dziwi cie ze wolny? pewnie puka panienki z netu na pęczki:O jedź do niego..... juz go kochasz.. odpuść - chyba ze chcesz stracic szacunek do siebie

Klaudii25 - jezeli on nie zadzwoni - oznacza to , ze nie chce wiecej spotkan. a skoro ich nie chce , nie spotka sie rowniez , gdy ty zadzwonisz. a nie bedziesz sie przeciez narzucac - prawda ?

urzekla mnie twoja historia. Facet widac z tego podchodzi do sprawy jak fachowiec, konczy jedno, by zaczac nastepna historie. Podziwiam go, bardzo dobry jeebak, ja to samo zrobilem z moja aktualna zona, dobry seks i kobitka ugotowana

Gość i niektore kobity tez

Oj, Klaudii, zastanów się co robisz. Świetny seks. I to ma byc wszystko? A o czym rozmawialiście w tym łóżku prze dwa dni? Poza tym: skoro w tym łózku wylądowaliście na dwa dni, to chyba nie ma znaczenia, kto pierwszy zadzwoni? Prawda? I jeszcze jedno: on Cię uwiódł, czy Ty mu wlazłaś?

Gość Klaudii25
do askim on mnie uwiódł, nie wierzyłam że może mu się udać jestem atrakcyjną kobietą i zawsze kręciło się koło mnie sporo facetów. A od samego początku wiedziałam czym się zajmuje:(

ty miałaś zajebisty sex, ale czy dla niego też było zajebiście, na tyle zajebiście, że z chęcia to powtórzy? Raczej wątpliwe. Podzielam zdanie Japonki, facet jest inaczej skonstruowany, skoro nie dzwoni to oznacza tylko tyle, że już zabawia się z kolejną i kolejnej robi nadzieję. Kobiety powinny się szanować, a jeśli się decydują na tego typu sex, to nie powinny się po nim niczego głębszego spodziewać, tylko po udanej nocy cichutko wyjść z łóżka zanim facet zdąży się obudzić. Szkoda, że naa tym świecie nie ma już facetów i kobiet z klasą.