Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudii25

Uwiódł mnie............. co dalej?

Polecane posty

Gość kiedy ma przyjechać
Myślę, że terazmusisz się postarać, zeby być bardziej niedostępną...żebyście nie wylądowali od razu w łózku. Niech teraz on się stara i zdobywa. Każdy facet to myśliwy i musi gonić tego króliczka

Gość kiedy ma przyjechać
pobaw się nim trochęi tą sytuacją, bądź tajemnicza i niedostępna właśnie...niech się facet wysili. A jeśli znajdzie sobie następną, to znaczy, że nie byłaś dla niego wystarczająco atrakcyjna jako kandydatkana partnerkę....

przyjedzie na ten weekend, w sobotę. I chyba zaczynam już lekko panikować, dziwne bo wcześniej mi się to nie zdarzało:(

Klaudii25 -- witay:) Noo widze,ze jednak sie odezwal i do tego macie spotkac sie:) Widzisz, nic takiego sie nie stalo zlego:) Jak sie spotkacie to pogadacie i bedzie ok,pozdrawiam

Gość Klaudiii25
wyliże mu dziurke, on to uwielbia! jednak tym razem zasugeruję mu deliktanie by sie tam lepiej umył;)

Gość Naprawde zaintrsowany
takimi szkoleniami klaudii moglabys chociaz podac adres jego strony internetowej albo bloga?

Gość Naprawde zainteresowany
a czemu nie? przeciez nie chce do goscia numeru telefonu adres strony chyba moze podac nie? klaudii pliiiiiiiiiiiiiiis :)

nie wiem czy powinnam;) A nie możesz pójść na szkolenie do kogoś innego? Może gdzie indziej też nieźle uczą? To chyba Ty pisałeś że dużo tego w wyszukiwarce

jak juz mam wydac kase to wole nie ryzykowac u byle kogo powiedz ma stronke internetowa?

Gość mad dga
Cieszę się, ża zadzwonił. Będziecie mieli okazję porozmawiać. Życzę miłego weekendu :)

Gość croll
przyjedzie 500 kilosow? :o to juz chyba prawdziwa milosc :)

Gość morfe
wlasnie, mozesz podac stronke jego albo tego bloga? :) na maila mojego: morfe1981@o2.pl nie rozpowiem na forum wiec nie musisz sie bac :)

Klaudii, przytrzymaj go. Facet zajmuje sie niemal zawodowo uwodzeniem kobiet, więc liczy na seksik i jesli od tego zaczniesz spotkanie, będziesz przegrana. Lepiej najpierw pogadać. Ale sama zdecydujesz co robić. Powodzenia!

Klaudii zlituj sie jak w google wpiszesz kurs uwodzenia to wyskakuje 98 900 wynikow:<

Zainteresowany, marudzisz:) Ale jeśli masz głowę na karku to wykombinujesz:) pierwsza litera w adresie strony, po www to...

HA!!!!!!!!!!!mam:D www.ge........................................... :D:D:D:D:D:D:D

Gość morfe
naprawdy zainteresowany podeslij mi stronke jak mozesz :classic_cool: morfe1981@o2.pl

morfe wyslalem Ci na maila:D

Gość morfe
dzieki :)

Gość Poczytaj
Tak napisał pan P.: "Siedzę w cieplutkiej wodzie, wchodzą dziewczyny, jedna z nich podaje mi browara a druga zapalonego papieroska :) Po wyjściu z wanny spytałem dziewczyny, czy kiedykolwiek zdarzyło im się zajeździć jednego mężczyznę i zaproponowałem żeby spróbowały zajeździć mnie. Przyznać trzeba że się dziewczyny bardzo ładnie starały :) Było parę szczególnie przyjemnych akcji, ale chyba najbardziej spodobał mi się numer, kiedy całowałem się z jedną z nich a druga w tym czasie robiła mi laskę." Klaudii - gratuluję wyboru obiektu westchnień...bez komentarza...żal mi Ciebie

Gość zaraz się porzygam
Ło matko, nazwał się ruchmistrzem:D

Gość zaraz się porzygam
Tak więc moja wymarzona partnerka życiowa powinna spełniać: kryteria konieczne: - wysoka inteligencja - wyższe wykształcenie (lub w drodze) - znajomość przynajmniej 2 języków obcych - kreatywna wyobraźnia - otwarta i spontaniczna - z dużym poczuciem humoru - silna i ambitna - wrażliwa i delikatna - dzika i seksowna - pracowita - optymistka z poczuciem własnej wartości - namiętna, powinna lubić seks jak koń owies - i otwarcie mówić o swoich potrzebach - mieć swoje własne hobby - pisać bez błędów ortograficznych - uprawiać jakiś sport - prawo jazdy gdyby niechcący zdarzyło mi się zachlać z kumplami w pubie - seksownie tańczyć - znajomość poezji Edwarda Stachury i Haliny Poświatowskiej - umiejętność prasowania męskich koszul i wiązania krawata - odpowiadać na smsy - kochać zwierzęta cechy fizyczne: - bezdzietna panna - wiek 21-27 lat - wzrost 164-172 - normalna lub ciemna karnacja skóry - budowa ciała szczupła lub normalna - zgrabne nogi!!! - jędrne, zadbane, opalone ciało - włosy przynajmniej do ramion lub dłuższe - naturalny cyc! Silikonom dziękuję umiejętności, zamiłowania i inne – pożądane: - gra w Scrabble lub szachy - śpiew lub gra na jakimś instrumencie – przyznam że lecę na pianino - na zgrabne, wypielęgnowane dłonie też lecę - i na płaski brzuszek, mmmmmniam - czy wspominałem już o pupie? - kulinarne – coś więcej niż jajecznica;) - lekki bzik na punkcie kwiatków, kosmetyków lub butów - fajne koleżanki, hihi:) dowolne: - kolor oczu - kolor włosów - miejsce zamieszkania Prawda że niewiele? Jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy to napiszę. Oferty z dwoma zdjęciami: twarzy i całej sylwetki proszę nadsyłać na e-mail ruchmistrz@o2.pl w terminie do... oczywiście nie musi być od razu pełna nagość, może być najpierw w seksownej bieliźnie:) CIEKAWE CZY AUTORKA TOPIKU SPELNIA PRZYNAJMNIEJ CZĘŚĆ WYMAGAŃ SWOJEGO LOVERA ::D

Gość Ochlapek
zebyscie cioteczki nie pekly z zazdrosci hehehehe...