Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudii25

Uwiódł mnie............. co dalej?

Polecane posty

Gość Poczytaj
Załosne, nie? A tak było mi Jej żal...ale teraz jakby nawet bardziej. Szkoda mi tej Klaudii jeszcze bardziej...

Gość meska
ale zeby 500 km jechac ??????? :o :O :O nie moge :o maja ludzie zapal i motywacje i checi :o

Klaudii, zastanow sie, czy chcesz, byc kolejna w jego karierze \"pacjentka\"? bo bedziesz. Zlamie ci serce i pofrunie dalej. Igrasz z ogniem, a potem sploniesz. Kobiety sie zakochuja, bo do seksu potrzebuja milosci. Mezczyzni potrzebuja tylko miejsca. Otrzasnij sie poki mozesz, zreszta, i tak bedziesz miala zlamane serce. " termometr za każdym razem pokazywał inną wartość, dlatego trzeba było wprowadzać go w różnych pozycjach z równoczesnym wlewaniem specjalnej mikstury najwyższej jakości składników: namiętności, czułości i pożądania...\" hmmm

chyba sie porzygam, co za kurs, buhahahahahahaa, żałosny debil, hahhahahahaah, nie tknęłabym kijem takiej szmaty jak on, hahahhaahahh :D

Do poczytaj jak pisałam w poprzednich postach, zapoznałam się z całą zawartością jego bloga, również z notatką w której napisał że ktoś mu się na bloga włamał. Zanim do niego napisałam. Żałosne jest że wklejając tutaj notatki sprzed 3 lat próbujesz go zdyskredytować. Próbuj dalej, może tę notatkę też tutaj wkleisz żeby ludzie nie musieli sami szukać? Może i on miał parę kobiet więcej, chyba dla żadnej kobiety to nie jest łatwe do zaakceptowania. Ale dzięki temu ma odpowiednie doświadczenie i jest w stanie zapewnić kobiecie doznania, o jakich inne mogą wyłącznie pomarzyć:)) Do Japonki już wszystkim jednoznacznie udowodniłaś że jesteś totalnie bez klasy i jestem pewna że gdyby Ci żal d*py nie ściskał, to byś zamknęła goopi ryj i pisała swoje bzdury w innych wątkach. Dlatego śmiało pisz tu dalej. Wybaczcie słownictwo, ale do tępaka trzeba jego własnymi słowami.

ja bez klasy?:P chyba żartujesz:P sama jestes bez klasy bo latasz za facetem który ruchał laski na pęczki:P a ty sie w nim zakochałas. po zapoznaniu sie z treścią owego mistrza uwodzenia stwierdzam ze jest totalnym pustakiem któremu zalezy w zyciu na tym by zaliczyc jak najwięcej naiwnych tępych lasek. nalezysz do tej jego zaszczytnej gwardii, pewnie odhaczył cię w kalendarzu i nabijał z kolegami jak to działają jego techniki;) żal mi dupe ściska? o co? ze dałas sie puknąc jak pierwsza lepsza szmata? idź po rozum do głowy. ja kończe juz z tobą, naraaaaa, tylko dobrze sie zabezpieczaj by ci bachora nie zrobił, bo wątpie by chciał byc tatusiem, przeszkadzałoby mu to w \"interesach\"

Gość ambiguously
japonko -litości, merytorycznie masz rację, ale wypowiadaj się polityczniej

no i proszę, nie trzeba było długo czekać. Napisała japoneczka kolejny raz udowadniając jak bardzo jej żal d*pę ściska:):):)

Gość japonka ma racje
Wyrażać się polityczniej? Myślisz, ze do takiej dotrze inne słownictwo? Śmieszy mnie to ciągle zarzucanie braku klasy. Jeżeli klasa polega na włażeniu obcym facetom do łóżka, to ja także nie mam klasy. I cieszę się z tego.

Gość Święta racja BRAWO

klaudii ja nie bede sie z tobą sprzeczac. Nie sciska mi zal dupy bo nie musze jeździc 500 km aby mnie ktos ruchnął. mam świetnego faceta który zajmuje sie tym czesto i namietnie -aha -i nie poprzestajemy tylko na seksie, ale rozwijamy sie w innych dziedzinach. Ok kończe wątek, miało mnie tu nie byc bo niektórych prawda w oczy kole:O

Gość There is something in the air
Ładne dziewczyny mają chłopaków brzydkie chcą mieć chłopaka

japonka myślisz że jak napiszesz jeszcze parę razy bez nicka to Ci pomoże?:):):) Nie oczywiście to nie Ty, hahaha.

Gość There is something in the air
Niezła kurwa z ciebie. Tak cie wychowali rodzice Tylko rżnięcie sie liczy

Gość ambiguously
obawiam się droga Klaudii25, że po prostu jestes strasznie głupia, nie popieram sposobu wyrazania się japonki, ale dziewczyna ma rację co do Ciebie, niereformowalnie głupia d..... z Ciebie, i to mająca juz tyle lat, ze powinna zacząć myslec glową, a nie ................

Gość japonka ma racje
Myślisz, że tylko Japonka uważa cię za puszczalską? "Uwiódł mnie", żałosne. Dziewczyno, ty mu się sama do łózka wepchałaś. Uwieśc to mozna niewinną panienkę.

Ludzie na jakim świecie wy żyjecie? Nigdy nie musiałam latać za facetami, nigdy nie puszczałam się na prawo i lewo a czy to że poszłam z mężczyzną do łóżka po miesiącu znajomości oznacza że jestem łatwa?Nie wiem jak wy, ale znam kilka naprawdę udanych związków, które zaczęły w podobny sposób. Jeśli będę musiała czegoś żałować, to raczej to co zrobiłam niż czego nie zrobiłam. Ale wy najwyraźniej macie inaczej, kiedy będziecie starzy chcecie żałować że życie uciekło wam między palcami? Wasza sprawa. Ja wolę mieć wspaniałe wspomnienia.

Gość Mirabelinda
Klaudii...żyjemu w takich czasach, że kobieta tak jak i mężczyzna maja prawo do decydowania o tym czy ide na pierwszej randce do łóżka czy na piatej. I Ci co uwazaja , że ta która z nim pojdzie do łózka po roku czasu bedzie wierna to sa naiwni:D I to jak.!!!!!! A mezczyxni sa naprawde różni. Najbardzie rzsmiesza mnie japonka z tymi bzdetami z ksiazki. Kochane dziewcze pozyj troszke, zdobadx doswiadzczen zyciowych i cytuj siebie a nie kogos:) Klaudi uwazam , że masz 50% szans. najlepsza jest szczera rozmowa.

Gość mad dga
Niestety ludzie wolą innych krytykować niż głębiej się zastanowić nad własnym życiem, bo musieliby dojść do wniosku, że wiele im się nie udało, jak wiele zaprzepaścili... Więc uciekają od tych myśli krytykując innych. Gdyby rzeczywiście mieli szczęśliwe życie, wspaniałych partnerów i wymarzony, namiętny seks nie czuliby potrzeby umoralniania Cię. Po prostu zamiast pisać te kiepskie komentarze, napisaliby romantyczną wiadomość dla swojej połówki. Szczęśliwi ludzie nie muszę zajmować się innymi, dla nich liczy się tylko ich szczęście. Czytając umieszczone tu teksty, muszę stwierdzić, że większość ludzi jest niestety nieszczęśliwa. Smutne.

Gość mad dga
Zresztą jeśli ktoś jest zakochany i otaczany miłością, wie, że miłość może spotkać nas w różnych sytuacjach. Ktoś kto wierzy w miłość, nie może Cię krytykować. Nie twierdzę, że sytuacja w jakiej jesteś jest łatwa. Jest wiele niejasności i znaków zapytania. Ale nikt nie ma prawa przekreślić Ciebie i tej znajomości.

Gość opowiem Ci na pocieszenie
moja historie. Na wakacjach spotkałam faceta, który poraził mnie swoja meskoscia i bez zadnych watpliwosci zdecydowałam sie z nim na seks. Było super...nie załuje, ale nie wziełam pod uwage tego, że moze mi zaczac na nim zalezec. ja mu nie pokazałam, że zalezy mi na nim. nie prosiłam o kontakt ale on poprosil. dałam mu numer. Od 4 dni milczy. Czekam tak jak i Ty. Nie wiem czy sie odezwie, ale nie załuje. Dla wszystkich gorszacych sie powiem jeszcze jedno. To był mój pierwszy seks po 3 latach przerwy:) Czy jestem łatwa?;)

Gość buhahahahah
Dziękuje za wypowiedzi, które sama napisała:D Klaudia, Tobie potrzeba kubeł zimnej wody lub kop w dupę, bo racjonalne argumenty nie trafiają do Twojego zasklepionego móżdżku:O

Gość my.my
widze ze co niektore nie daly by sie uwiesc jak same twierdza powyzej, ciekawe ciekawe co na to Klaudii25, czy dala sie uwiesc czy chciala sie dac uwiesc ?

Gość sytuacja autorki topiku
rózni sie od mojej. Sa faceci, którzy uwodzą. I potrafia zmanipulować kobiete. Dlaczego piszecie, że ona jest łatwa a nie on łajdak?

Gość do tych swietojebliwych
Gdybyscie czytaly ze zrozumieniem, wiedzialybyscie ze Klaudii nie podobal sie ten opis na blogu, nie spodziewala sie niczego po tej znajomosci i chciala mu utrzec nosa!!! A sprawy potoczyly sie jak w zyciu.. calkiem niespodziewanie :-) Zycze Ci Klaudio powodzenia :-)

Gość aggii...
Klaudi tu nie chodzi o to czy jestes łatwa, tylko jaka jestes naiwina. Taki facet cie tylko zwykorzysta i bedzie sie smiał. A ty naprawde robisz z siebie totalną idiotke, nie widzisz jak on Cie traktuje? To jetes slepa. Nie wiem jak kobieta w tym wieku moze pozwalac sie tak traktowac. Jedziesz do faceta iles tam kilometrów i jeszcze dajesz mu dupy za free. Załosne to jest. Ale koles sie ustawił. ma pewnie tuzin takich lalek. Ja bym nie chciała byc kolejną.

Gość a co ma dać mu za pieniadze
dupy?:O

zmykam dziś wcześniej i myślę że nie ma sensu pisać dalej w tym wątku. Jeśli będzie się dalej rozwijał, to beze mnie. Za mądre i ciekawe wypowiedzi dziękuję, trzymajcie za mnie kciuki:) pa

Gość szkoda dziewczyny
bo widać nie głupia, tylko oczy bielmem zaszly, bo zamotana przez ruchacza - cwaniaka i manipulanta, jakich mało.