Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudii25

Uwiódł mnie............. co dalej?

Polecane posty

Gość ruchacze rulez
:classic_cool:

Gość podnoszęęęęę
ten pasjonujący temat:D

Gość po cholerę
Przeciez otumaniona panna juz tu nie zajrzy, bo prawda boli

Gość nela44
I kiedy usłyszałam go w słuchawce, poczułam jak miękną mi kolana, nie wiedziałam co powiedzieć. Miał taki niesamowicie męski i zmysłowy głos, że chciałam go słuchać bez końca. Byłam już wcześniej zakochana ale to było coś nowego. Dzwoniliśmy coraz częściej do siebie w końcu on zaprosił mnie do siebie. Zgodziłam się ale powiedziałam że nie interesuje mnie stały związek z mężczyzną (dopiero co rozstałam się z facetem). Wzięłam wolny piątek i pojechałam do niego. Spędziliśmy dwa dni nie wychodząc z łóżka. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie przeżyłam, nigdynie miałam takiego seksu, rżnął mnie tak rewelacyjnie że krzyczałam, płakałam z rozkoszy i bałam się że zemdleję. Nie mam pojęcia jak wyczuwał co lubię najbardziej, odnosiłam wrażenie że zna każdy centymetr mojego ciała lepiej niż ja sama, jakbym od zawsze była wyłącznie jego. Spotkaliśmy się jeszcze raz, pojechałam do niego i było jeszcze wspanialej niż poprzednio. Wiem że z nikim innym nie będę miała tak dobrego seksu. Jest wyjątkowo inteligentny, pogodny, czuły i jednocześnie dziki, bez zahamowań. a Wy o miłości i uniesieniach serca i bla, bla......

Gość ciekawe czy Klaudia
sie tu odezwie onjuz wrocil do siebie

Gość namietny
Jest to klasyczny przypadek jednej z największych pułapek. Osoba, która widocznie zapomniała jakie są prawdziwe kobiece wartości, rozpoczęła historię jakiej można tylko pożałować. Sama Klaudii25 to osoba o zaniżonej perspektywie samooceny. Klasyczny przypadek zbytniego zaufania w nadrzędność iście podręcznikowych cech. Osoba, z którą Klaudii25 się zetknęła to osoba, która po prostu umie wykorzystać, jak widać na dobrym poziomie, techniki uwodzenia kierując się zapewne czystymi zasadami NLP (NeuroLingwistyczne Programowanie). Jest wiele do powiedzenia na temat uwodzenia ale nie tutaj i nie dziś. Jest jednak okazja by podyskutować o tym, czy są kobiety i mężczyźni z klasą. Otóż uważam, iż są, tylko jest ich niezmiernie mało. Zrobiła swoje postmodernistyczna rewolucja myśli i etyki a także rewolucja lat '70. Prawdą jest, że nawet bez tego typu zachowań można osiągnąć efekt dużo silniejszy, w dużo krótszym czasie. Właściwe korzystanie z dobrej teorii pozwala takie rezultaty otrzymać w jedną noc, choć do tego potrzeba silnej osobowości no i oczywiście zgrania się z osobą o, jak w tym przypadku, podświadomie zaniżonej samoocenie. Napisałbym więcej ale nie chce mi sie bo dopiero co z roboty wrocilem :p

Gość birkut
robiono badania w jaki sposób kobiety podejmują decyzję o pójściu do łóżka--wyniki badań można streścić 1. cyniczne wyrachowanie 2. "włącza" się w kobiecie mechanizm, któego nie jest świadoma (BEDACZYSKA) i ląduje w łóżku, potem się zastanawia co dalej--MOŻE "KOBIETKI" WARTO BY BYŁO SIĘ TROCHĘ DOWIEDZIEĆ O SWOJEJ SEKSUALNOŚCI I SWOIM CIELE ZANIM COŚ SIĘ ZACZNIE ROBIĆ,bo te mechamizmy są łatwe do rozpoznania, GDY SIĘ MA TROCHĘ ROZUMU W GŁOWIE 3. MOŻE WARTO NAUCZYĆ SIE RACJHONALNIE DOBIERAŹĆ PARTNERÓW A NIE JAK DURNOWATE LASENCJE

Gość hłehłehłe
Coś mi się wydaje, że autorem tego durnowatego tematu jest wymieniony w nim podrywacz od siedmiu boleści, który w przypływie weny (a być może w celach autoreklamowych:P postanowił opisać jeden ze swoich żałosnych podrywów:D

Gość Mr L
Autorem tego tematu jak najbardziej może być sam uwodziciel. Mógł to zrobić w celach reklamowych, tym bardziej że teraz chwali się tym tematem. Co nie oznacza, że historia ta czy podobna nie mogła zdarzyć się naprawdę.