Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filusiaaa

Opalanie-biale piersi-podniecajace czy tez malo atrakcyjne dla facetow??

Polecane posty

Gość filusiaaa

duzo sie opalalam,jestem brazowa ale opalam sie w stroju wiec wiadomo mam biale piersi...nie wiem czy dla facetow wyglada to poprostu smiesznie gdy kocha sie z kobieta czy moze podniecajaco? wiem pytanie moze wydawac sie glupie ale poprostu jestem ciekawa:) o opinie prosze szczeoglnie mezczyzn ale milo jak wypiowiedza sie rowniez panie

Gość wypowiem się za swojego
faceta, bo kiedyś pytałam go o to dokładnie tak, jak ty teraz pytasz:) nie znosi bladych plam - nie jako nieopalonych, tylko tak wyraźnie odstających na ciele - wygląda mu to nieestetycznie i w sumie przynaję mu rację też opalam się topless, kiedy mogę - to nago - nie lubię jaśniejszych plam.. podonbe jest zdanie moich znajomych facetów - albo blada/lekko opalona albo opalaona ale cała - kiedyś się zgadaliśmy na ten temat i tak się wypowiadali mniej więcej

Gość Biale cycki
wygladaja glupio. Tez sie opalam topless albo wcale.

Gość hbhgbhg
a mojemu to zupełnie nie przeszkadza skóra na piersiach jest baaardzo delikatna więc nie powinno się jej opalać

Gość filusiaaa
no tak,tez gdybym mogla opalalabym sie topless,ale bylam na wakacjach we Wloszech, gdzie codziennie jest 35 stopni ludzi wokolo mnostwo wiec o opalaniui topless moglmam zapomniec:p mam bardzo biale piersi i wstydze sie tego troche przed moim chlopakime ktory etz jest na wakacjach i neidlugo wroci,nie chce zeby wygaldalo to bardzo glupio jak bedziemy sie kochac...

Gość vcxer
cycki blade wygladaja lepiej

Gość chalupy
nie martw sie na pewno bedzie mial biala dooope, chociaz zalezy gdzie byl an wakacjach ;)

Gość jesien mamy
moim zdaniem wcale to az tak okropnie nie wyglada;) sama mam cycki opalone... i bikini ale pewnie jak nad morze pojade to bede mieć też taką przy skórną bielizne. Czym Ty sie wogle przejmujesz;)