Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ann_

Pytanie do Pań farbujących włosy ... proszę o pomoc

Polecane posty

W polowie lipca pofarbowalam wlosy, kolezanka polecila mi farbe do Wlosow Joanny (Naturia), powiedziala ze kolor sie nie zmienia nawet po myciu i bardzo ja zachwalala:O Rzeczywiscie na poczatku kolor byl piekny, blyszczący, jednak teraz jest matowy i beznadziejny:O Na szczescie neidlugo bede farbowac odrosty ... Prosze o polecenie mi jakiejs dobrej farby ktora nie bedzie matowiec itp Zastanawialam sie nad farbami Garniera ...

No tak - Palette, Joanna... czego sie spodziewac :O Garnier sie dosc szybko wyplukuje. Ja uzywam i polecam Feerie L\'oreala.

Gość kamkaa
ja farbowalam garnierem i moim zdaniem nie jest najgorzej ale kolor po jakims czasie tez matowieje. w moim przypadku to blond.

Ja farbowalam Joanna \"Dziki kasztan\", wyszedl piekny czerwonawy kolorek, bylam zadowolona, jednak potem ... szkoda gadac:O A po farbie Loreal kolor nie matowieje? A jakich uzywacie odzywek, szmponow?

ja kiedys uzylam ciemnego blondu garniera (na jasny blond) - wyszly ciemnopomaranczowe ;) Na szczescie kolor szybko sie wyplukal tyle, ze... nierowno ;)

Gość jolx
zalezy jakim kolorem farbowałaś wszystkie rudości i czewienie sa nietrwałe i wypłukuja się a słońce je rozjaśnia. Ja używam farby profesjonalnej kupuje ja w fryzierskim sklepie firmy framesi. to dobra farba i ładne kolory. Po farbowaniu użyj ampułke "post color" utrwalacz koloru. pa

Gość frapee
wszystkie blondy garniera predzej czy pozniej nabieraly u mnie pomaranczowego/miedzianego odcienia. jak na razie jestem bardzo zadowolona z Londy.