Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trrere

Jak zakończyć wieloletni związek?

Polecane posty

Gość trrere

Jestem z chłopakiem już 8 lat. Dopiero niedawno dotarło do mnie, że to już nie to, że go nie kocham, że nic do niego nie czuję. Jak mu to powiedzieć? :( Wiem, że go zranię, ale nie mogę być z nim dłużej i planować ślubu i mówić, że kocham, bo go nie kocham. :(

Jak od razu nie chcesz mu oznajmic,ze to koniec bo Go nie kochasz itp,to stopniowo to rob, Wysylaj znaki :) Albo znajdz mu jakas kobiete :) hehe ;) pozdrawiam

Gość trrere
Dzieki . Poczekam na kolejne rady. A przy okazji, znacie kogoś, kto zakończył tak długoletni związek?

Gość ja osobiście zakończyłam
związek pięcioletni, było ciężko, bo mój ówczesny chłopak nie mógł tego zrozumieć, a ja po prostu nie mogłam z Nim dłużej być, wahałam się, wahałam, a zdecydowałam się dopiero, gdy poznałam mojego męża:) moja rada jest taka - najpierw powiedz żebyście zrobili sobie przerwę, zastanowisz się, odpoczniesz i może zatęsknisz? nie przekreślaj od razu tak długiego związku, no chyba, ze jesteś już w 100% pewna i że już od jakiegoś czasu przymierzasz się do tej decyzji - ja tak miałam, dlatego włąściwie z dnia na dzień zakończyłam tamtą znajomość

Gość jak najszybciej
jeśli na pewno wiesz, że chcesz. :o

Gość Poszukująca.....
JA ZROBIŁAM TO STOPNIOWO, WYSYŁAŁAM ZNAKI, ALE TO BYŁO OSZUKIWANIE SAMEJ SIEBIE I JEGO....DZIŚ WIEM ŻE NALEŻY SZCZERZE POWIEDZIEĆ CO CZUJESZ I ŻE JUŻ NIE MOZESZ Z NIM BYĆ, BO GO NIE KOCHASZ.BĘDZIE CIERPIAŁ, DLA CIEBIE TEZ TO BĘDZIE TRUDNE, ALE TAKIE JEST ŻYCIE.pOWODZENIA...ODWAGI ŻYCZĘ:)

Gość GOSIACZKA
tez mysle ze nie nalezy zwlekac. rozmowa nie bedzie latwa ale by najmniej jest to najodpowiedniejsze wyjscie. szczera rozmowa. jezeli on jest w tobie po uszy zakochany to i tak nie zauwarzy znakow, ktore miala bys mu wysylac. wiec dawaj. rozmowa w cztery oczy. powodzenia