Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka19

czy moge zajsc w ciaze poprzez anal?

Polecane posty

Hejka wszystkim! Mam pytanko bardzo wazne dla mnie.. Czy mozna zajscw ciaze poprzez anal? wczoraj z chlopakiem uprawialismy anal i on mi sie tam spuscil i nie wiem czy jest jakies prawdopodobienstwo zebym zaszla w ciaze? kiedy skonczylismy nie umylam sie odrazu tylko po jakis 30minutach.. boje sie strasznie wiec prosze was o szybka odpowiedz i to nie jest smieszne..

Gość to jest smieszne ...
:D

Gość o boshe

Gość tak i brzuch
ci wyrosnie na plecach

Gość szukaj preferencji
sila wytryskujacego nasienia prawdopodobnie spowodowala przetoke i ciaza jak w pysk strzelil

Gość urodzisz przez odbyt
:)

Gość szybki internet
Boże dzięki Ci! Brakowało mi tego typu topików, a przynajmniej zaczynało brakować. Naprawdę. A tutaj, proszę. Mówię i mam. CÓDOFNIE

Gość omgt
Oczywiście, że istnieje takie prawdopodobieństwo, ponieważ "przewody" kobiece i te rodne i te wydalnicze są w pewnym momencie, w ciele połączone. Więc jeśli nie umyłaś się od razu, tylko dopiero po 30 minutach, to prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest takie, jak przy pęknięciu prezerwatywy. Najlepiej jeśli zrobisz sobie test ciążowy.

Gość a jak
oczywiście :P będziesz w ciązy pozamacicznej ... dziewczyno gdzieś ty się uchowała . Takich rzeczy nie wiesz a do seksu się rwiesz ?

Gość o boshe

Gość a jak
do omgt - pod warunkiem, ze jest kurą lbo kaczką ?

Gość szybki internet
połączone mam coś tam w tyłku? GDZIEEEE?

ciekawe czy ty, jako mała komórczeka przeżyłąbyś w taki mszambie jakie maszw dupie

Gość omgt
Nastolatka, przecież Ci wyjaśniłam. Jeśli potrzebujesz dodatkowych wyjaśnień sięgnij po atlasy anatomiczne, i ksiażki do biologii. Tam jest wszystko wytłumaczone.

trochę nieskładnie mi literki wyszły, ale wiadomo o co chodzi

Gość a jak
jeśli sperma , albo jego sluz ( w którym mogą być plemniki) dostały się do pochwy(albo jej okolic) to jest taka możliwośc ...

Gość mallinnna
podoba mi się ta teoria z przetoką :-). O przetoce nie słyszałaś kobieto???? No jak przez ta przetokę coś się przedostało to ojojo ciąża jak nic i to pozamaciczna

Ej sorry jak sperma sie znajdzie w okolicy pochwy tez mozna zajsc?? nie rozumiem.. wydawalo misie ze mozna zajsc wwtedy kiedy sie normalnie kocha a nie ze troche w pochwie bedzie w ooklicach,,

Gość jak ktos napisaL
bedziesz miala brzuch na plecach

Gość szybki internet
Nie, no się załamałam. Brakuje tylko pytania: czy można zajść w ciążę, jezeli facet spuścił mi się do ucha? Dziecko, kimkolwiek jesteś i jakkolwiek dobrze sie teraz bawisz, daruj sobie, daruj.

Gość szukaj preferencji
mallinna- kto wie ile procent ciezarnych staly sie nimi przez owa przetoke? kto wie? :D

Gość DodaElektroda
Kochana, ja Ci powiem. Możesz być w ciąży. Kiedy ktoś jest niedoświadczony w analu, to mu się zdaje że to jest bezpieczne. Jak choć kropla wyciekła i wpłynęła do pochwy i byłaś płodna to mogłaś zajść. A tak w ogóle to przyjemnie chociaż było?

Gość DodaElektroda
I jeszcze dodam, że dzieci są małe, piękne i słodkie :D Więc nie martw się. Najwyżej będziesz szczęśliwą mamą.

Gość taaaaaaaaaaa
pozamaciczna na bank i wyrośnie ci guz pod kolanem

sluchajcie.. to nie jest smieszne.. bo slyszalam ze nawet jak w okolicach pochwy bedzie troche spermy mozna zajsc w ciaze.. dlatego sie pytam bo na majtakch mialam troche tez jego spermy i pozniej je zalozylam i dopiero po 30minutach sie umylam.. wiec prosze was potraktujcie to powaznie jestem zrozpaczona:(

Panie Szanowny Romanie G. (Ministrze Cudów Wszelakich)! WPROWADZ PAN EDUKACJE SEKSUALNA DO SZKÓŁ bo ogólnonarodowa ciemnota krajowi grozi :O