Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paszka oliwia

penisem w pache?

Polecane posty

Gość paszka oliwia

moj chlopak wkladal mijuz penisa w cipunie, kakaowe oczko, bo buzi i na hiszpana czyli miedzy piersi :) poniewaz wiecej dziurek nie mam zaproponowal ze bedzie go wkladal pod moja pachę. czy nie uwazacie to za dziwne? a moze tez tak robicie? w sumie to wygalda dziwnie ale dla faceta moze byc fajnie .. oczywiscie zadbam o higiene ogole sie pod pachami i naoliwkuję :)

Gość paszka oliwia
zreszta zaciskajac pachę moge dawac mu wieksze doznania. wiec mysle ze to bedzie fajne :)

Gość paszka oliwia
W czoło mnie pukał, ale nie miałam orgazmu :(

Gość MEGA szybki internet
no mówiłam, że będzie dobry temat :) Ucho! Ucho! Daj mu puknąć się w ucho!

Gość paszka oliwia
W ucho już jechaliśmy, ale przebił mi jakiś bębenek i mam teraz kłopoty ze słuchem :(

Gość Albatro_Biały
jeszcze spróbuj między dwie stopy, twoje stopy też jest fajna jazda. Ja tak jechałem do wytrysku jedną pannę.

Gość a zrób ....
w oko głęboko. może to Cie/Was zainteresuje. a przebił bębenek bo ... na pewno w ucho na sucho było. a jak wszem i wobec wiadomo nawilżanie to podstawa.

Gość dfshbfg
faceci uwielbiaja między stopami :P

Gość dfshbfg
czekawe co "ona " :Pmiałaby ci między twoje palce wkładać :(

Gość pozwól mu zapakować
w oczodoły :classic_cool:

Gość paszka oliwia
moje posty to dwa pierwsze a mojej podrobie dziekuje i zegnam... z tymi stopkami wyprobuje :) dzieki

Gość pukpuk p uk

Gość a jak będzie
twardziel, to puknie w kolano;)

Gość paszka oliwia
Chciałam spróbować ze stopkami, ale mój chłopak mówi, że się brzydzi i boi się, że go zarażę grzybicą:( Ale ja mam przecież grzybicę paznokci, powiedzcie, czy to może się przenieść na kutasika?

Gość ozesz fuj
:o

Gość gość
na pewno dla faceta to będzie fajne najpierw zrób mu loda a potem penis pod pachę

Gość pipka77
Lubie pod pache az trysnie. ale lepiej w kakao!

Gość gość
na dwa baty mialas?

Gość gość
a w nos probowalas

Gość gość
Jak to więcej dziurek nie masz? A nos - 2. A uszy -2..jeszcze cewka jest ale...da się - podczas badania nie takie rzeczy w cewkę wsadzają - ino trza się znieczulić. Życie przed tobą

Gość Grażyna 43 Wawa
Koleżanka, bardzo ładna laska, z dobrego domu mówiła mi, że jak pojechała ze swoim chłopakiem na wakacje do Chorwacji, to on codziennie uprawiał z nią sex w inny sposób, najpierw w cipkę, potem w pupę. Po kilku dniach między cycki a potem pod pachę. Potem poprosił aby rozebrała się całkiem do naga i poszła z nim na normalną plażę i to w szpilkach. Ludzie się strasznie gapili, szczególnie mężatki z facetami obok. Mówiła mi że najpierw się wstydziła bo ma małe piersi i całkiem wydepilowany srom ale jak zobaczyła że faceci mają erekcję na jej widok to się tylko uśmiechała...

Gość Mira 38
Jak byłam w ciąży to mąż wkładał mi siusiaka pod pachę albo pomiędzy palce w stopach, nic nienormalnego.

Gość gość
Mira a do buzi mu nie brałaś. Też próbowaliśmy z moją dziewczyną ale pod pachą dawało mi najmniej przyjemności oprócz klasycznego waginalnego można też między udo a podudzie czyli w szczelinę po maksymalnym zgięciu kolana oczywiście także stosunek udowy najlepiej ze skrzyżowanymi udami (bardzo częste takie zabawy w liceum), w usta czyli lodzik, analek, między piersi - hiszpan, pomiędzy stopy, pomiędzy stopę a dłoń, pomiędzy piersi i dłoń (hiszpan z pomocą dłoni), między pośladki bez penetracji - zwłaszcza jak są mięsiste. Oraz wszelkie zabawy z udziałem garderoby - czyli przy założonych majteczkach wkładasz penisa kobiecie w majtki - czyli między brzuch a majtki, między majtki a pupę, w tunel zrobiony ze zdjętych majteczek trzymanych przez dziewczynę w dłoni - i można jeszcze przećwiczyć wiele innych pomysłów ... ostatni był w dziurkę w arbuzie trzymanym między nogami przez dziewczynę ...

Gość gość
Idiotow/tek tu nie brak.Co za temat. Jeżeli jesteście dziećmi nie wchodzicie na takie stronki. Jeżeli powyzej 18 musicie wiedzieć , że sex pomiędzy partnerami nie ma ograniczeń miejsc, o ile oboje to akceptują i sprawia im to frajde. Tu jak widzę sami onanisci/stki co czerpią "moc" z textu , a nie z realu... Więcej odwagi i...to co intymne to dla Was. Opisywanie nawet anonimowo, to świadectwo waszego durnego postrzegania co jest ważne w intymnym życiu. PS.do tych anty...miałem Sex klub w NL. Co nie znaczy, że ...debile sexualnego zadupia... Wszystko macie na sprzedaż. D**e własną i żon tez?

Gość gość
Moja żona wkłada stopy do piekarnika i kiedy są upieczone usiłuje włożyć mi je w usta. Nie lubię pieczonego . Co mam robić.? To chore pytanie, jak powyżej. Róbcie wszystko w realu, to was ominą durne zmory.

Gość gość
Mój mąż (31))od kilku lat chce tylko w stopy i pachy i to jest w sumie super. Bo od dawna cipke i tyleczek mam (26) dla innego. Szczęście bo mam taką rozwierxona dupke, że pewnie by mnie rzucił a tak pachy i lizanko. Bosko. Kochanek na pomysł w pachy dał mi w buzię. Brutal...ale rznie mocno i wszędzie. Boski!!! A nie raz i brata podjudzi... Niestety tamten żonaty i nieśmiały chociaż ma lepszego fiutka. Bywa zbyt rzadko. Samo życie. Ważne żebyś była zadowolona . Reszta dla idiotów. Uwierz mi. Męża nie rzucę. Daje ciepełko i kasę ale ...

Gość gość
(16.43.) d****** Jak możesz coś takiego. Jakbym widziala moja siostrę. Zdzira wykończyla tak dwóch fajnych facetów. Teraz d******py każdemu..bo uznała, że...A taka prawda, że mała mieścina i żaden normalny ja nie chce. Kilka razy , niby zaręczona a zaraz po tym usłyszała , że się znudziła. Dziwki tak maja. Są dobre na naście nocy w każdą dziurkę . Po tym idą na śmietnik. Bo są głupie myśląc e że po 100facetach mogą uchodzić za cnotke zdolna do życia we dwoje. Ja byłam z jednym , po kilku latach okazało się , że kochliwy inaczej. Oj faceci! Szukałam bez sexu kilka lat. Teraz mam męża co jestem jego pierwsza. Może niezbyt kreatywny ale wiem , że nie pójdzie dalej. Daje mu ile sama xhce. Przez to on wie że tylko ja jestem tą najj...i o to chodzi.

Gość gość
Mój mąż (31))od kilku lat chce tylko w stopy i pachy i to jest w sumie super. Bo od dawna cipke i tyleczek mam (26) dla innego. Szczęście bo mam taką rozwierxona dupke, że pewnie by mnie rzucił a tak pachy i lizanko. Bosko. Kochanek na pomysł w pachy dał mi w buzię. Brutal...ale rznie mocno i wszędzie. Boski!!! A nie raz i brata podjudzi... Niestety tamten żonaty i nieśmiały chociaż ma lepszego fiutka. Bywa zbyt rzadko. Samo życie. Ważne żebyś była zadowolona . Reszta dla idiotów. Uwierz mi. Męża nie rzucę. Daje ciepełko i kasę ale ...

Gość gość
Najlepiej w ucho aź wyjdzie drugim uchem .