Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana panna

OSIAGNIJMY WRESZCIE NASZE CELE!!! SCHUDNIJMY RAZ NA ZAWSZE!!

Polecane posty

Gość Załamana panna

Czesc dziewczyny mam 16 lat i jestem za gruba!! Mam 177 i wazylam 63-65 kg:)) A teraz waze 73 kg:(((( jestem totalnie zalamana mysle ze to moze rpzed okresem ale przytylam ostro:(( teraz ide do nowej szkoloy i nie moge tak wygladac:(( Od dzis sie odchudzam narazie zjadlam 1000kcal i wieczorem ide biegac:(( mam nadzieje ze do wrzesnie schudne do 65kg:(( Czyli mam miesiac na zrzucenie 8 kg:( sa osoby z podobnymi problemami:>?? napewno sa a kto sie do mnie przylacza??:> Musze schudnac mam motywacje:)) Musze wazyc 65kg:)) i wygladac swietnie:)) Nie chce stosowac zadnej diety chce poprostu jesc do 1000kcal dziennie najklepiej by bylo okolo 600 ale dzis nie wytrzymalam i bede biegac musze zrzucic ten paskudny tuszcz!! kto jest ze mna piszcie!!! busska dla wszytkich

Gość Kocham Rozczochrańca
8 kg w miesiac to nie jest duzo wiec pewnie sie uda . Ja też chcę schudnąć do września , zobaczymy

Gość Załamana panna
No mam nadzieje:)) a ty ile chcesz schudnac??:) ile masz wzrostu i wogole??

Gość Załamana panna
widze ze nikt nie jest zainteresoiwany:(( zaraz sie pochlastam:((

Hej! Jestem jestem, sama marze o zrzuceniu 7 kg:) Jak narazie jest jakieś 67 kg przy 1,71. dziś jadłm do 18 a od jutra już dietka i ćwiczonka. ;) Za 20 dni jade na urlop i chciałabym jakoś wyglądać, myślę, ze choć 3 kg uda mi sie zrzucić:)

Gość Załamana panna
Kodak->> napewno ci sie uda:) a masz zamiar stosowac jakas diete czy tak poprpstu ebdziesz sie ograniczac:):>

Gość Mia85
Życzę sukcesów w odchudzaniu i żeby udało ci się schudnąć. Ja również chciałabym schudnąć 8 kg i mam nadzieję, że się uda. od dzisiaj jestem na diecie 1000kcal a od jutra biorę się ostro za ćwiczenia:-)

Gość Załamana panna
Mia85 a ile masz wzrostu?? bedziesz stosowac jakas diete ?? ja tez mam nadzieje ze nam sie uda:)) musimy byc piekne:))

Gość Załamana panna
Mia85 zyjesz:>:D

Ja już tak kiedyś robiłam i schudłam ponad 5 kg w dwa tyg. Jadłam na śniadanie np. wafel ryżowy+ owoc, lub z trzy ogórki Później był obiadek taki jak zwykle robi moja mama tylko że mniejsze porcje (zawsze mam zupkę + drugie danie) no a na kolacje która była przed 17 jadłam albo jakieś warzywa albo jak mi sie niechciało to nic. Pozatym piłam jakieś 2 l dziennie wody niegazowanej i ćwiczyłam conajmniej 20 minutek dziennie. (pajacyki, przysiady, brzuszki, wymachy rąk, tańczyłam, ruszałam sie poprostu;P)

Gość Załamana panna
no to fajosko:) ja mam nadzieje zgubic te 8 kilo bo naprawde:) a ty 5 kilo w 2 tygodnie to duzo tez tak chce:D wlasnie ja musze pic wiecej wody bo na ogol pije co innego co ma duzo kalorii ale lubie tez bardzo cole light ale nie moge jej za duzo pic:)) ja tez sie bede ruszac mam zamiar biegac 30 minutem i pedalowac na rowerku po 15 minut dziennie ale nie na takim stabilnym tylko na plecach w powietrzu:) a ty??

Gość Mia85
No ja mam160 cm wzrostu i ważę ok.60 kg.Zamierzam mało jeść i trochę zdrowiej niż dotychczas np. nie zamierzam absolutnie jeść pieczywa białego odtąd chleb razowy i jakieś zdrowe bułeczki. Dzisiaj zjadłam dwie kanapki z serem żółtym i miseczkę płatków owsianych tak o 17:00 i na dzisiaj mam plan już nie jeść nic więcej mam nadzieje że wytrzymam. A od jutra ćwiczyć, ćwiczyć, i jeszcze raz ćwiczyć.:-)

Gość Załamana panna
No ja to samo:) Ja dzis ide biegac a jak wroce to 15 minut robie rowerek:D a ty jak masz zamiar cwiczyc??

Gość Załamana panna
zniklas:>:D

Gość Mia85
Nie znikłam:-) Ja zamierzam ćwiczyć aerobik , który sobie właśnie ściągam, na jutro przez noc powinien już być ściągnięty, mam przynajmniej taką nadzieję:-) no i tak brzuszki robić zamierzam i na skakance skakać.

Gość Załamana panna
aha to fajnie:):)) zycze ci powodzenia:))

Gość Mia85
nie dziękuję:-) Tobie i ogólnie wszystkim dziewczynom życzę tego samego aby się udało schudnąć

Gość laska5000000000
a jak ci dzis idzie??

Gość Załamana panna
Mia85 jak zwylke znikla:D czy ktosa jeszcze sie dolaczyl??:)

Hejka! Ja dziś na śniadanko zjadłam dwa ogórki gruntowe i kawka zbożowa bez cukru była:) Póxniej na rowerek i tak oto jestem w pracy do 15. Po pracy obiadek tylko mniejsza porcja i duzo wody. Postaram sie poćwiczyc choć 20 minutek, tylko ze czuję sie dość cięzko bo mam okres, ale spróbuje dac rade:)

Gość ola191
Czesc Dziewczyny! Ja również chcialabym schudnac jakies 8kg. Przyjmiecie mnie do Waszego grona? :) Od dziś zaczęłam odchudzanie a swoj cel chcialabym osiagnac do 1 września. Już na śniadanko zjadłam pól kubeczka twarożku i kromke pieczywa chrupkiego co razem daje 130kcal. Ogolnie nie bede przekraczala 800kalorii :) Mam 16 lat, 160cm wzrostu i 60kg wagi, choc aktualnie waze jakies 58kg(nie przybralam wszystkiego po zakonczeniu ostatniej diety :) ) Paaa buziakii :*

Gość Zgubiłam czerwoną parasolke
Hej! Widzę, że i ty masz silną motywacje. Ja mam 17 lat. Mam ok. 174 wzrostu nie wiem ile ważę, bo to nie jest ważne. Mam w talii 71-72cm a w biodrach 98cm, no i wychodzi z tego rozmiarówka 10, 30 lub 40 ->(w zależności od tabelki) 😭 😭 Marze żeby wchodzić w 36/38 bez problemu... I chce schudnąć do 93-94 w biodrach :(... To będzie pewnie też 8-10kg... Nie wiem jak ja to zrobię...

Gość Zgubiłam czerwoną parasolke
na razie tylko schudłam 4cm w biuście i z 3 w talii :/

Gość ola191
Dasz radę! Ja też dam i wszystkim nam się uda! Niewiem jak Wy ale ja kazdego ranka zaczynam się dochudzac wytrzymuuje do wieczora lub wieczora dnia nastepnego i prędzej czy później rzucam się na jedzenie i tak w kółko! Rano zaczynam a wieczorem przestaję się odchudzac! Mam juz tego serdecznie dosc we wrzesniu idę do liceum i chcę pięknie wyglądac :) Uda nam się wspólnie! :**

Gość Załamana panna
ola191->> chcemy schudnac tyle samo w tym samym czasie:D ja tez ide do liceum i musze jakos wygalddac:)) ja dzis jeszcze nic nie zjadlam ale ofc mam zamiar:)) to cieszz sie ze nie przytylas d0 konca!! ja mam podobnie z tymi wieczroami dlatego staram sie wymyslac jak najrozniejsze rzeczy aby nie myslec o jedzeiniu:) Uda nam sie!! a jaki masz plan 800lca; i jakies cwiczenia czy cos:>:) Zgubiłam czerwoną parasolke->>ja tez nie wiem ile wazysz bo roznie jest:) ja w rozmiar 38 wejde ale chcialabym w 36 ale nie wiem czy to jest mozliwe:) napewno ci sie uda:))) zobaczysz!!:) bussska!!:)

hej dziewczyny moge sie przyloczyc ja sie odchudzam od wczoraj na souht beac, do tego cwicze codziennie. tak jak wy ide do LO i b. chcialabym schudnac. nie znam nikogo z nowej klasy:/ mam166 cm i wymiary86/67/98 a chciala bym 86/60/90

Gość Margoloaaaaa
hej.moim zdaniem jestes za mloda na 1000 kcal na dzien, niestety mozesz miec przy tym napady obzarstwa :( najlepiej poradz sie dietetyka, i reszta tez, jesli macie nadwagę.pozdro

Gość ola191
Załamana panna-->W zasadzie to nie będę wykonywac jakis okreslonych cwiczen...moze od czasu do czasu troche brzuszkow, a jak będzie ładna pogoda zacznę pływac i jeździc na rowerze :) Widzę, że tu wiekszosc wybrała liceum. Na jaki profil się wybralyscie? :) Jutro jest początek sierpnia wiec musimy ustalic jakies założenia :) Ja postaram się chudnąc 2 kilogramy tygodniowo. Buziakii :*

Ja wybralam klase o profilu biol-chem. a ty tez idziesz do LO i na jaki profil?