Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to ja1

o co chodzi ze studiami pierwszego, drugiego stopnia?albo jednolite magisterskie

Polecane posty

Gość no to ja1

chodzi mi konkretnie o SWPS w Warszawie ,mam zamiar wybrac sie na ktoras psychologie -ktora jest najwyzsza "stopniem"?wiecie o co mi chodzi,kazdy mowi ze kliniczna ale wole spytac wiekszej liczby osob,z gory dziekuje za odp

Gość dshghs
1 st to licencjat, 2 st to magisterskie. a jednolite to od razu 5 lat, nie piszesz licencjata po 3 latach Psych. kliniczna jest powazniejsza od zwyklej

Gość dshghs
tzn. zajmujesz sie ciezkimi przypadkami klinicznymi (choroby psych, proby samobojcze, ciezkie uzaleznienia itp.) nie zajmujesz sie zalamaną nastolatka ktora nie moze sie otrzasnac po zdradzie chlopaka

Gość no to ja1
no tak,czyli rozumiem ze to lepszy i bardziej przyszlosciowy kierunek,a jeszcze pytanie-jesli zrezygnuje po roku lub dwoch i przejde na inny kierunek ktory nie ma nic wspolnego z psychologia-czy to sie bedzie liczylo?ze bylam tu rok badz dwa, chodzi mi o przyszlosc

Gość to ja sie podepte
a jaki koszt tej psychologii?bo to prywatna szkola przeciez

Gość retb
specjalizacje wybieraz na 3 roku dopiero masz do wyboru kliniczna psych reklamu biznesu i społęczna