Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazanna

Problem z lodem

Polecane posty

Gość zazanna

chlopaki! od niedawna moj chlopak chce zebym mu brala do buzi, ale jak ja proboje to mi sie na wymioty zbiera bo on mi bardzo gleboko wklada! Pomozcie ! Czy wybysci mnie rzucili bo nie umie tego robic. Moze za mloda jestem i z wiekiem przyjdzie?

Gość smiech na sali
za jebnięta to fakt

Gość zazanna
tzn ze to jego wina?

tzn , że od razu traktuje twoje gardło jak cipę do zerżnięcia ! a tak sie nie da . powiedz ,że nie chcesz tak i wolisz delikatniej , chyba ,że tobie to wogóle nie odpowada . powiedz mu . radze bezpośrednio , inaczej sie nie da

Gość zazanna
no niewiem bo on jest cool i nie chce go stracic!

Gość zazanna
15 a co ma wiek do tego?

Gość zazanna
17 mam a tu sie ktos pode mnie podszywa, pedofil jakis

Gość zazanna
jakie prowo. Ja tu pomocy szukam bo mamy sie nie zapytam a wy mnie od jakis prowo wyzywacie

Gość zazanna
a moze jednak jest tu ktos kto mi pomoze! Ja go nie chce stracic! Tylko chce wiedziec jak tomam robic, moje kolezanki mowia ze go kieruja w strone policzkow nie do przelyku. ale ja to tk nie umiem!

Gość kkkkkeeeeeeeennnnn
zazanna musisz to zrobic! To wazne i nie w poliki tylko w przelyk! Dasz rady pomysl o czyms milym i w zadnym razie nie mow o tym swojemu facetowi bo cie zostawi. Ja bym tak zrobil

Gość zazanna
Dodam, że to nie jest jedyna z jego fanaberii :(. Zmusza mnie też do seksu analnego i seksu z jego przyjaciółmi :(

Gość umów sie z jakims starszym
i poproś aby Cię nauczył, bo ten twój nie ma pojęcia. Tu kiedyś był jeden taki magik co uczył, Reiter się chyba nazywał

zazanna ty się zastanów czy on jest z tobą dla Ciebie czy dla seksu który ma sprawiać tylko jemu przyjemność... -_-

Gość 19nastka
to może inaczej sprobuj i więcej rękami pracuj..tylko nie zapomnij mocno oślinić penisa żeby go nie bolało, liż i ssij samą główkę albo tak do połowy i po prostu resztę penisa wez w rękę(albo dwie, to zależy jakiego ma twój facet)i jednocześnie z lizaniem mocno ściskaj i rob rękami ruchy okrężne wzdłuż penisa.potem bierz co jakiś czas głębiej do buzi ale jak znowu ci będzie na siłę za mocno wpychał to wyjmij go z ust i inaczej się z nim pobaw;)liż penisa tak jakbyś lizała lizaka, potem pobaw się jego jądrami, znowu pieść główkę(nie zapomnij też lizać delikatnie węzidełka)no i znowu pracuj ręką i ustami jak wcześniej, wogóle rób co ci przyjdzie do głowy;)wszystko oprócz zębów;) powodzenia:)

Gość 19nastka
upsss...dopiero zauważyłam datę pierwszego posta..haha;)

po 1, to niech on Ci nie wkłada, tylko TY sama zdecyduj jak głęboko chcesz mieć go w ustach. wiek raczej nie ma tu zbyt wielkiego znaczenia. to zależy od twojego podejścia. robienie loda nie kojarzy ci się z czymś przyjemnym, tylko z przymusem.