Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetk taka

co czujecie jak sie calujecie?

Polecane posty

Gość ja czuje
Spadam dobranoc

nie moge zmienić \"kolesia\" bo go kocham i on jest moim mężem inne rzeczy robi perfekcyjnie

Gość your ex-lover is dead
strasznie mnie to odpycha... normalnie zbiera mi sie na wymioty jak o tym pomyślę... nie rozumiem co ludzie w tym widzą... ale ogólnie jestem aseksualna więc nie mam sie co dziwić... :/

Gość noooooo mnie to po
podnieca jak się całuję (ale nie sama ze sobą, bo nie umiem). Facet musi być fajny i musi mieć tak: skórę (nieopaloną), furę (no bo niby gdzie mielibyśmy TO robić) oraz komórę (no bo niby jak mielibyśmy się umawiać żeby TO zrobić).

Gość oleczka..........
o jeju co wy opowiadacieee!tu właza wszystkie małolaty i to czytaja i najgorsze jest to ze w TO WSZYTKO WIERZA!!ja wam powiem pawde :D...czytac:CAŁOWANIE BEZ JEZYCZKA OWSZEM PRZYJEMNE JESTEM ZA ALE Z JEZOREM??????FUJJJJJJJJJJ........SLINAAAA I TE INNE no i juz bron cie PANIE BOZE nigdy z kolesiem co ma z 2 promile alkoholu w wydychanym powietrzu bleeeeeeeeeee........mówie wam małolatki rozczarujecie sie za 1 razem wcale nie jest az tak bosko przesadzaja co niektórzy z tym jakie to nie jest przyjemnee... no ja czujeeeeeeeeeee...hmmmmm jego sline na swoim jezykuuuu blee

jak calowanie może być nieprzyjemne dla kogoś... no ale muszę uszanować czyjeś zdanie choć irracjonalne :D całowanie z języczkiem w szczególności to jedna z przyjemniejszych czynności jakie w życiu robiłam... jeszcze jest parę innych ale to juz na inny temat :P :D całując się zupełnie odpływam :D uwielbiam :D mniam :D

Gość do dziewczyn tam wyżej
to w brzuchu, to nie motylki tylko tasiemiec :classic_cool:

może ten ktoś pragnie przezyc przygode zycia ;) a ty mu tego odmawiasz... serca nie masz ...;) :P