Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marrrrikaaa

jak mam się zachować??/ ale wtopa!!

Polecane posty

Gość Marrrrikaaa

Byłąm na wakacjach z mężem, 18 letnim synem i jego przyjacielem poniewaz syn uparł się że pojedzie tylko wtedy gdy zabierzemy jego kumpla - Krzyśka. Znali sie od dziecka, my tez znaliśmy Krzyśka od 18 lat więc nie było problemu, pojechaliśmy w 4 .Mieszkaliśmy w pensjonacie, mieliśmy do dyspozycji 1 pokój , jedną łazienkę i kuchnię na 4 osoby. Spaliśmy więc w 4 w jednym pokoju cghłopcy mieli osobvne łóżka, ja i mąż złączylismy swoje. W pensjonacie na dole codziennie była dyskoteka. Pewnego dnia ja mąż, syn i jego kumpel piwkowaliśmy i bawiliśmy sie na tej dyskotece. Posprzeczałam sie z mężem i poszłam wcześniej spac do pokoju. Zasnełam, ale po pewnym czasie przebudziłam sie, nie było obok mnie meza więc jasne było dla mnie że nie wrócił jeszcze z chłopcami z dołu. zaczełam sie masturbować mocno bardzo mocno w różnych pozycjach, kilka razy bardzo teatralnie oblizałam swe palce i dalej robiłam sobie dobrze. Nagle w moje oczy rzuciły się blond włosy mojego syna na jego poduszce!! Wrócili sami, bez mojego męża a ja nie zauważyłam i cały czas robiłam to przy nich!! Ale mój syn to jeszcze nic! Leżał tyłkiem do mnie , twarza do ściany i smacznie spał. natomiast jego kolega czasami sie poruszał, nie spał!! Speszyłam się, przewróciłam na bok i udawałam ze już śpie. Wpatrywałam się jednak w Krzyśka, było ciemno ale wyraźnie widziałam ze pod kołdrą wali sobie konia. Patrzył na mnie i to robił!! Byłam pewno , szczególnie kiedy dyskretnie sięgnoł po swój ręcznik wiszący na oparciu krzesła. Następnego dnia przez całą drogę do domu było mi mega głupio, unikałam tego chłopca.... dziwnie się czuję...

Gość zorza_polarna
postaraj sie nie miec wiecej z nim nic wspolnego. i juz. w koncu to kolega syna, nie twoj.

Gość ok jasne ze ok
teorii ktos pogrzebaczem w glowie pomieszal panna hyperinteligentna sie wymadrza gdzie tylko wejdzie :o

ok jasne ze ok ---> nie pogrzebaczem tylko tasakiem sierotko :P 🖐️ p.s całuj mnie tam , gdzie słońce mi nie dochodzi :D :D :P 🖐️

Gość ok jasne ze ok
tzn w mozg ? no tak ale tam niema czego calowac :D :p

mózg to mi kochana uszami wychodzi, gdyż w czaszce ma za mało miejsca :P ale to tylko wybrani tak mają 🖐️ chodziło mi bardziej o kakaowe oczko :classic_cool:

Gość ok jasne ze ok
:D zaraz poleci do mamy na smietnik zeby mnie wykasowali :D:D:D :p 🖐️

Gość ok jasne ze ok
nota , tak jak myslalam wodoglowie :-( woda mozg wypchala (uszami) i teraz klei o kakale :o :p

hahahhahaa ciuchutko cichutko :P ja nie z tych co sie takimi bidokami sfrustrowanymi jak Ty przejmują :D :D :D co więcej : takie teksty wiszą mi i powiewają jak letnia sukienka między nogami ;) ;)

Gość Pentagon
Marrrika -powinnaś być dumna że masz potrzeby ,potrafisz się zaspokoić,masz piękne ciało -bo inaczej młody by nie zwalił kapucyna mało tego gdybyś była odpychająca mógłby zwymiotować -a tak wszystko o.k.-no jeżeli osiągnęłaś wtedy orgazm oczywiście :)

Gość ok jasne ze ok
no to odetchnelam cala klatka , juz sie balam ze jestestaka molostkowa pinda jak to sie dalas pewien czas temu poznac , widocznie mialac wtedy okres i stad ten nastoj ??? ok , sorki za uszczypniecia 🌻