Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NapalonaZuzanna

Mam ochotke na...

Polecane posty

Gość NapalonaZuzanna

to zeby mnie pozadnie wylizal teraz jakis zajebisty kochanek, pozny wieczor juz i jak zawsze nachodzi mnnie ochotka na pikantne figielki :D

Gość fds3
moze bernardyn ?

ćwicz, ćwicz, rozciągaj się...

Gość Rozpalony_20cm
Zuzia chodź do mnie:D z chęcią rozpale Twoje zmysły. Lubisz ostre stukanko na tylnim siedzeniu? mam fajne autko i dużo miejsca z tyłu!

Gość NapalonaZuzanna
No moj rozpalony Twoje rozmiary mnie bardzo kusza, ciekawe co potrafi Twoj rogacz ;) mozesz opisac choc w skrocie tak zeby rozbudzic we mnie fantazje? :D

Gość Rozpalony_20cm
otóż moja ogromna i twarda pała mierzy aż 20 cm długości i 14 w obwodzie. mam nadzieje ze lubisz takie duże rozmiary? z chęcią bym wsadził Ci ja w Twoją mokruśką cipeczke:) jakie lubisz pozycje? ja uwielbiam jak dziewczyna leży na mnie albo siedzi. uwielbiam też od tyłu. lubie ssać mokre muszelki i spijać z nich soki:D

Gość NapalonaZuzanna
Duze palki to moja specjalnosc :D nic nie przyniesie tak duzej rozkoszy kobiecie jak dobre wyposazenie kolesia:D ja cos o tym wiem...No to widze ze sie dogadamy bo ja tez bardzo lubie sex od tylca, kreci mnie dogstyle :) na poczatek zeby utwardzic Twoja pałeczke zafunduje Ci najlepszej jakosci ssanko i zasysanko i lizanko a potem...zreszta nie bede za duzo zdradzac:D

Gość Rozpalony_20cm
a lubisz jak facet spuszcza Ci się na twarz? ja uwielbiam tak konczyc:D jakie jeszcze pozycje lubisz? chodz do mnie to Cie wyliże mniam. mam w domu kajdanki to Cie przywiaze do lozka a potem zerzne:D

Gość NapalonaZuzanna
Lubie wiele rzeczy,a szczególnie nowe urozmaicenia i elementy w lóżeczku zeby nudno nigdy nie bylo :D Lubie delektowac sie smakiem spermy niczym zyciodajnym napojem kreci Cie to?

Gość NapalonaZuzanna
Czas mija a moja ochotka stale rosnie hehe chyba zaraz pojde na fotelik na male co nieco...

Gość Rozpalony_20cm
no pewnie że kreci! super. a lubisz lodziki? tak ssać i lizać duże pały?:D a lubisz uprawiac seks w roznych dziwnych miejscach? np w autobusie?

Gość Rozpalony_20cm
tak pytam ,bo mnie najbardziej podnieca specyficzny masochizm polegajacy na zaciskaniu siatki ze sznurków na moim 10 cm mikrusie i jajkach w taki sposób ,zeby całośc wyglądała jak świeży i dorodny baleron.Stymuluje dodatkowo swój luk bagażowy wasserwagą i wtedy jest cudownie 🖐️

Gość Rozpalony_20cm
a lubisz miec w dupci ogóra?

Gość napalonaAneczka
Jeszcze jak a najlepiej jeszcze wieksze rzeczy jak np duza doradna cukinie :D

Gość Rozpalony_20cm
a moze kabaczka albo kalafiora?:D

Gość napalonaAneczka
Przechowuję rocznie po dwie cukinie w moim odbycie i czekam, aż sie rozłożą siłami natury, po czym moje wnetrze skrzętnie odkurzam adkurzaczem marki Electrolux, 3000 W:)

Gość napalonaAneczka
hmm nie no kalafior to moze nie by mi jeszcze sie kawalek odlamalol i zostalo w cipce heh takze wole pewniejsze warzywka kabaczek czy cukinia jak najbardziej.Chcialabym tez kiedys sprobowac z gaznica to by byla dopiero akcja jeszcze ja odpali przy dochodzeniu to kompletny odlot :D az sie rozmarzylam...

Gość Rozpalony_20cm
wsadź sobie podtlenek azotu i odpal :D odjazd gwarantowany!!!

Gość napalonaAneczka
a swoja droga sorki za zdrobne bledy ale juz pozna godzina i zle trafiam w przyciski jak jeszcze jedna raczke mam zajeta ...hehehe wiecie czym takze mysle ze wybaczycie? :D

Gość napalonaAneczka
Podpalam moje piardy, efekt taki sam:)🖐️

Gość napalonaAneczka
Nie no dzieki za rade ale wysadzic w powietrze sie nie chce :P chce sobie pozyc i uzyc na maxika :)

Gość Rozpalony_20cm
na pewno masz zajętą wsadzaniem petardy w odbyt jak juz odlecisz to mi powiedz:D

Gość napalonaAneczka
Myślisz, że na orbicie okołoziemskiej mają neta?:o

Gość Rozpalony_20cm
mysle ze mają i mają tez hodowle cukinii i kabaczków a zielone ludki uprawiają sex 30 razy dziennie i uwielbiają anal :D

Gość napalonaAneczka
Nie no nie chce sie wysadzic w powietrze dzieki za rady z tym podtlenkiem :p chce sobie pozyc i pouzywac na maxika

Gość napalonaAneczka
Np. z konarem 30-letniego drzewa. To by było coś:)

Gość Michooo
A moze byc ktos po trzydziestce?

Gość Rozpalony_20cm
widze ze masz dużą rozwartość cipki ze byś sobie pień wsadziła po 30stce hmm jasne ze moze byc tylko zebyś mi dobrze obciągnął:D