Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konsultant

Jak slysze, ze ktos jest na emeryturze w wieku 40-50 lat to mnie krew zalewa

Polecane posty

Gość Konsultant

Nie roumiem kto bedzie utrzymywal te cale zesze emerytow. Na pewno nie ja

Gość Konsultant
ja elegancko wyłudziłem rentę z ZUSu :classic_cool:

Gość Konsultant
Glupi podszyw. Nie rozumiem systemu, w ktorym jeden pracuje na drugiego. Wg mnie kazdy powienin miec swoje wlasne konto emerytalne i na nie wplacac CALOSC na emeryture

Gość 55 moze byc

Gość Konsultant
ciemna brunetko - nie lubie cie

Gość emeryt 55 letni
czy mozna juz tolerowac ten wiek?

Gość Konsultant
Powinno byc 65 lat

Konsultant wez sie powies to nie bedziesz musial nikogo utrzymywac

właśnie,moja koleżanka ma wojskowego za męża.Facet ma 39 lat i właśnie przeszedł na emeryturę...

Gość Konsultant
O co ci chodzi? Atakujesz mnie bez powodu. Dziwne zachowanie jak na kobiete. Pewnie jestes kolejnym facetem podszywajacym sie pod kobiete - takich duzo na tym forum

Konsultant buhahahahhahahahaha....no to dobre...wypraszam sobie a zeby jakis ......... przyprawial mi jajca:O Pozatym ja Ciebie nie za atakowalam...mysl sobie co chcesz...mam to gdzies...:)

Gość Konsultant
Śmieszna jestes. Daj mi spokoj i sie nie odzywaj - obojgu wyjdzie to na lepiej.

Gość Konsultant
jestem tylko zwyklym beznadziejnym facetam ktory nie mial kobiety chociaz ma 59 lat,wybaczcie. moze moja morda sklania do refleksji

Gość Konsultant
Brunetko naprawde nie interesuje mnie co robisz a co nie. Odczep sie ode mnie - nie rozumiesz?

Gość Konsultant
No to pisz posty, w ktorych mnie obrazasz - jak najwiecej - jesli ma to tobie w czyms pomoc

Gość Konsultant
jestem zwyklym chujem, przepraszam Cie

Gość Debb
ale nie mozna miec pretensji do rzeczonych emerytow a jedynie do systemu

Gość Konsultant
No wlasnie - nie podoba mi sie system. Nie krytykuje kogos, kto mial szanse isc na emeryture i ja wykorzystal. Nie rozumiem tylko dlaczego ten system tak funkcjonuje - dzieli na rownych i rowniejszych. Jestem z zawodu ekonomista i wiem, ze system emerytalny jest juz dzisiaj niewydolny, a w przyszlosci bedzie tylko gorzej...

Gość Konsultant
ja żeruje na rencie matki. nawet nie mam własnego konta. to pozwala mi sie czuć ważnym jak premier :classic_cool:

Gość Debb
ja rowniez sie z tym zgadzam, rowniez jestem ekonomistka, powiem jeszcze z innej strony - nie wiem jakie choroby zawodowe mecza mundurowych, ale zareczam ze ekonomistow (szczegolnie takich biurowych) rowniez wiele trapi chocby np. tragiczny wzrok, bole kregoslupa, bole glowy. Patrzac teraz na moja mame, ktora ma 53 lata nie wyobrazam sobie aby dala ona rade przepracowac w dobryn zdrowiu jeszcze 7 lat ktore jej zostalo...ardzo jej i jej kolezankom w podobnym wieku wspolczuje

Gość Konsultant
Brunetko nie lubie takich osob jak ty. Jestes egoistka, ktora za wszelka cene chce pokazac, ze ma racje. Nie nadajesz sie do dyskusji. Celem tego topicu byla wymiana zdac, a nie glupie stwierdzenia. Nie wiem w jakim jestes wieku, ale zachowujesz sie jak gowniara.

Konsultancie malo mnie obchodzi to co o mnie myslisz...takze jestem ekonomistka i nie mam zamiaru dyskutowac z kims kto nie ma zielonego pojecia dlaczego niektorzy ida na tak wczesna emeryture...tak juz jest a Ty tego nie zmienisz...zreszta jesli chodzi o jaki kolwiek atak to Ty pierwszy jakokolwiek zaatakowales mowiac ze mnie nie lubisz a przeciez nawet mnie nie znasz...w kazdym razie ja juz nie mam ochoty zaglebiac sie w Twoje wnetrze i poznawac Ciebie...