Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ......zawiedziona.....

nie czekam juz na nic -

Polecane posty

Gość ......zawiedziona.....

historia jest dość skomplikowana, aby ją dokładnie opisać uwzględniając to, co czułam i czuję..a o to głównie chodzi... 4 lata temu poznałam bliskiego kolege mojego brata, widzielismy się parę chwil, ale ja od razu COŚ poczułam i czułam, że on też COŚ poczuł, choć pewnie oboje nie wiedzieliśmuy CO TO BYŁO. Ja wówczas byłam na początku zwązku (trwał 2lata) i nie chciałam niczego psuć...odpusciłam...potem miesiące rozmyslań o nim i nagle wiadomość, że będzie na ślubie brata...radość, nadzieja...dzień slubu-widzę go w objęciach innej a w moją stronę spojrzał parę razy i tyle! nie mam juz nic, nawet nadziei

Gość bnm
To nie jest skomplikowana historia. Rzekłabym ,że to bardzo prosta i szalenie banalna historia.

Gość ryż może być
ty powyżej o co ci chodzi??? nie prosiła o ocene czy banalna czy nie! każda historia jest inna a ona pewnie napisała tylko sam schemat żeby nakreślić sytuację...ale wy jesteście głupi niektórzy!

Gość wolę kaszę gryczaną

Gość to żeś pojechała
gryczana! bossssssh co za ludzie

Gość wolę kaszę gryczaną
No skoro "ryż może być" to czemu nie może być kasza gryczana????? To przejaw dyskryminacji ! A poczucie humoru to ktoś ci odebrał, czy już taka się urodziłaś, biedactwo? :D