Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malika89

Po jedzeniu - okropny ból brzucha.

Polecane posty

Nie wiem co mi jest . czytałam niektóre posty ale nie wiem co to może być. Od pewnego czasu po każdym posiłku, obojętnie czy jest to pizza, coś smażonego czy zwykła bułka, płatki na mleku odczuwam straszny ból w jamie brzusznej.dokładnie nieco nad pępkiem i pod mostkiem, nie wiem co mi jest po pewnym czasie zazwyczaj przechodzi ale nieraz potrzebne są tabletki...obojętnie jaką zjem ilość posiłku. Acha bóle nasilają sie w przypadku gdy się zdenerwuję. wtedy czuję jak brzuch robi sie napiety i zaczyna boleć... nie pisałabym na forum ale jest to uciążliwe i co gorsza powtarza się regularnie po każdym jedzeniu tak od kilku dni!!!! mial ktos cos takiego ?

Gość moze idz do lekarza co
a nie głupio się pytasz na forum, gratuluję inteligencji

Gość kjufv
Ja miałam tak,to po prostu jelita bolą,ja to miałam od bardzo nieregularnego jedzenia,ale wcale nie byłam u lekarza,radziłam sobie doraźnie i zaczęłam dbać o to żeby jeść regularnie i problem zniknął :)

Gość boże co za idiotka
ta kjufv :o dziewczyna ma najprawdopodobniej wrzody żołądka przecież objawy są książkowe można powiedzieć. Idź do lekarz, niech da Ci skierowanie do gastrologa.

może zauważ ze tu kazdy się pyta a lekarz ci powie najwiecej tak..nie zbada tylko od razu tabletki przepisze ktore zaglusza bol a nie powie co jest naprawde....:/ jak pani dermatolog ktora owego czasu nie spojrzala na moje uczulenie i zapisala masc ktora mi nie pomogla..pozniej zapisala druga ktora byla jeszcze gorsza od pierwszej..moze warto zapytac kogos z doswiadczenia a nie kogos kto zna metode na bol brzucha z podrecznika.... sory ale inteligencji mi nie brak a Ty masz chyba zły dzien .. gratuluje inteligencji ;]

Gość szoszanka
słuchaj laska keidyś czytałam , to sie nazywa że jesteś uczulona na takie coś nie pamietam jak sie to nazywa - gluko.. mniejsza z tym do lekaża musisz iść , gdyż nie możesz niestety spożywać produktów z tym oto czymś:)