Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allora.

czy w 7 dniowej przerwie tez do konca?

Polecane posty

Gość allora.

no wlasnie.... mozna do konca? stosujecie to? ja mam obawy:/ nawet podczas opakowania...

Gość allora.
odpowiedzcie prosze jak to u Was... ostatnio poszalalam .. i teraz sie zastanawiam... nie wiem czy zaluje.. w czwartek powinnam miec @ aleczy bedzie? a TO stalo sie podczas 7 dniowej przerwy:/

po to bierzesz hormony, zebys mogla kochac sie zawsze do konca, nawet podczas 7dniowej przerwy jestes zabezpieczona, pod warunkiem, ze 8mego dnia rozpoczniesz nowe opakowanie.

Gość yksikaksi
jutro mam dostac @ biore rg tabletki... myslicie, ze dostane? stresuje sie... a konczyl we mnie:/

Gość mmatyldaa
...do skuteczności tabletek trzeba się przekonać, jak się zacznie człowiek "w pełni" kochać, do końca, a potem okaże się, że wszystko jest ok.. na początku każda chyba osoba to tak przeżywa... po co się truć hormonami, żeby jeszcze dodatkowo się zabezpieczać?? :)

Gość yksikaksi
i jest@ wiec pozbywam sie gumek KONIEC! dzieki dziewczyny. Matylda! masz racje. trzeba sie przekonac.. mysle ze teraz bedzie ok. pozdrawiam

Gość yksi kaksi
dzieki matylda jeszcze raz. a inne? tez do konca!?

Gość ewelina_ewelina
witam.. czy mogłybyscie mi powiedziec czemu muszę rozpocząć kolejne opakowanie tabletek żeby być zabezpieczona podczas tej 7-dniowej przerwy..co sie stanie jeśli nie rozpoczne kolejnego opakowania...! niestety nie ma nic na ten temat w ulotce.. podrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź

Gość po to żeby zaraz po
odstawieniu tabletek nie doszło do owulacji, jeśli będziesz współżyć "do końca" na przykład siódmego dnia przerwy, plemniki bedą żyć w Twoich drogach rodnych nawet 5-6 dni, więc jesli nie zaczniesz następnego opakowania, możesz sie wstrzelić z tymi dniami w owulację

ponieważ rozpoczynając kolejne opakowanie po przerwie powodujesz wzrost hormonow w organizmie znow do odpowiedniego poziomu, jesli nie rozpoczniesz nowego opakowania to owulacja moze sie odblokować natychmiast i jesli wspołżyłas w przerwie to plemniki ktore ewentualnie w Tobie przezyły mogą zapłodnić

Gość kinga22
tak do końca i jest oki tylko musisz pamietac o tabletce 8 dnia aby wziac.