Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś taki

pigułki Syndi 35- co o nich sądzicie?

Polecane posty

Gość ktoś taki

jw

Gość Sylvoonia
Mój gin mi je przepisał-od jutra lykam;)

Gość ktoś taki
ja też zaczynam od dziś, możemy sie wymieniać wrażeniami:)

Hej :) Ja bior od 5 dni Syndi i narazie jest wszystko ok :) Zadnych skutków ubocznych!!!!! A gina zamienila mi z Cilestu, ktory strasznie na mnie działal :O I kosztuje tylko 942 :) 🌻 🖐️

Gość ktoś taki
witam ponownie! u mnie mija 5 dzionek, narazie wszystko ok,zero skutków ubocznych,oby tak dalej:) jeszcze zobaczymy co z cerą,ale nie to jest najwazniejsze:)

Gość ktoś taki
hej! troszke sie przestraszyłam, bo w nocy obudził mnie straszny ból nogi, dokładniej mięśnia..i tyle się naczytałam o tej zakrzepicy i teraz myśle o tym..co sądzicie? w ulotce przeczytałam żeby zaprzestać jeśli będą bóle, obrzęki nóg..a teraz jadę na wakacje i nie chce przerywać tabletek..

ktos taki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja mam dokładnie to samo co Ty i nie wiem co z tym zrobić....;(!!!!!

Myślałam że to mieśnie nóg mnie bola ale nawet nie robiłam nic po czym by mogło tak by....:(dopiero jak przeczytałam Twoją wypowiedz pomyślałam o tej chorobie!czasem nie moge chodzi tak mnie bola!:(

Gość ktoś taki
Sylvoonia!! nie pisałam długo, byłam na urlopiku:) jak się teraz czujesz?bo ja nie przestałam brania tabletek i powiem szczerze ze teraz nic nie odczuwam, minely te bole nóg, więc powinno być ok..

a wiesz ze mi też mineło...?na innym topiku dziewczyny mówiły abym odstawiła ale już chyba nogi nie bolą.zostaje przy nich jak na razie z Toba dalej;)bo chodzi mi szczególnie o cere a sądze że jest poprawa.pozdrawiw Cie i ściskam mocniuutko ktoś taki:)!!!!!

Gość ktoś taki
dzięki, dzięki za odp. to trzymamy się razem:) pozdrawiam

Gość beata202122
Hej ja dzisaj biore syndi 35 dzisja wzielam pierwsza tabletke, to moje pierwsze tabletki, mnie tot ylko boli brzuch no, bo mam okres, a tak to jest okej, nie jest zle. Mam andzieje, ze bede sie czula dobrze pozdrawiam serdecznie:)

Gość monya
hej hej:) jak dla mnie ok:) samopoczucie i nastrój po nich bardzo dobre;) przy pierwszych 5 tabletkach mialam nieco dziwne uczucie w nogach, jakby nadwyrężone ściegna, ale zniknelo;) minimalne plamienie jest, to moje pierwsze opakowanie. ale tak minimalne, jakby go nie było;) pozdrawiam