Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RaCJONALNIE jako facet

APELUJE DO KOBIET JESZCZE RAZNIE GÓLCIE SIE NA ZERO NA ŁONIE!!

Polecane posty

Gość RaCJONALNIE jako facet

enamorada normalna jesteś kobieto ..?? Twój facet to pedofil który lubi dziewczynki? Ja pie**ole ..takie laski mi sie kojarzą z brakiem kobiecosci tylko.. fuj!! kobieta musi miec zarost lonowy.wiadomo ze nie duzy ale musi mieć bo wtedy wyglada seksownie i pociągająco ..kobieco..jesli go nie ma nie rózni sie niczym od dziewczyneczki 12letniej nie wyobrażam sobie kochac sie z dziewczyną kóra ma wygolone łono na zero.okolice bikini zawsze sie podgala ale całe łono???nie!!!!!!!tylko nie to!!!!!!!!nie pociągałąby mnie taka laska wcale nie pociagałaby mnie tez zarosnieta na maksa ale musi byc złoty srodek . monica bellucci mmie cholernie pociąga a w ostanim jej filmie najnowszym widac jakie ma łono nie wygolone... tak jak wszystkie te nastolaty łyse tam ...skąd ta moda przyszla?? P.S dobrze ze zobaczylęm ten wątek .porażka co wy kobiety teraz wyprawiacie ze swymi ciałami!

Gość taaaaaaaaaaaaaa
najlepiej, zeby jeszcze te łonowe miedzy zebami zostawaly :P

Gość jklklkl
kurwa co za huj

Gość MONICA BELLUCCI BUHAHHA
MONICA BELLUCCI TO GRUBA I ASEKSUALNA KROWA I FAKTYCZNIE JAK WIDZE TO JEJ CZARNE OWŁOSIENIE W NIEKTÓRYCH FILMACH I MÓJ BRAT MOWI ZE JAKA ZAJEBISTA I JAKIE MA CIALO TO MI SIE WYDAJE ZE BRAT JEST CHORY NA UMYSŁ ..JAK MOZE BYC ZAJEBISTA LASKA Z WŁOSAMI ŁONOWYMI>?>?

Gość zazdrosco bellucci

brawoo autorze :) te wszystkie golace sie calkowicie na zero podazaja za moda i nawet nie zdaja sobie z tego sprawy.po co urtrudniac sobie zycie? przesadzacie moim zdaniem. pozdrawiam

Gość MOLAKSSDSD
Brawo!świete słowa. Moi koledzy w pracy też tak sądzą jak ty autorze!!! Często są tematy owłosienia łonowego poruszane i często dziwie sie jak faceci mówią ze to chore i pedofilskie.:) Myslalam ze oni to lubią a okazuje sie ze nie bo tylko dresiarze i blokersi takie coś kochają, zreszta oni sami sie golą nawet na nogach:) Ale dojrzali i męscy faceci na pewno nie!!!!!!!

Gość no proszę a mój...
... facet lubi. I nie jest blokersem :P Różne są gusta więc dajcie sobie spokój :O

Gość ej ejeje
szkoda tylko ze nie wiecie tego ze to niezdrowe:) moja ginekolog mowi ze wiekszosc grzybic i problemow z narzadami rodnymi jest przez brak włosów. włosy są po coś bo po to rosną prawda?? więc zastanówcie sie same.. włosy pełniafunkcje ochronną przed bakteriami ..wiele zakażen moczowowrodnych sie bierze stąd:(

Gość bez sensu__
jak dla mnie to higiena a nie wyglad i robie to dla siebie, a nie dla faceta i w dupie mam co kto o tym mysli, a szczegolnie jakis co to niby racjonalnie :/ a jesli juz tak uogulniamy, to niech sie jeden z drugim zacznie myc (kobiety to lubia) !!!

dokladnie, wlosy nie rosna po to zeby zrobic psikus kobietom i zeby one je golily, tylko zeby bakterie z odbytu nie mogly przejsc do pochwy.przeciez to sa tylko wlosy, nie traktujcie tego jako niewiadomo co i nie robcie z siebie kukiel zeby tylko sie podobac facetom i zeby podazac za moda. no ale jasne kazdemu sie podoba co innego.ja tylko mowie za siebie;)

No tak zaraz sie zacznie ze nieogolone są lepsze :O Ludzie skonczcie z tym wiecznym porownywaniem, gadaniem co lepsze i juz :O Skoro autorowi podobaja sie zarosnieta kobiety, ok, to jego sprawa lub problem. Ja nigdy w zyciu nie pokazalabym sie z wlosami facetowi:O Nawet jesli wiedzialabym ze mu sie to podoba :O Jak macie okres to tez nie golicie? Fuuj to takie nieestetyczne i niehigieniczne :O Ale ok, chcecie to nie golcie, nikogo nie mozna krytykowac za cos co lubi:O

Pod pachami tez sie nie golicie? przeciez to tez ochrona wrazliwej skory :O Albo wlosy w nosie ....

Przeciez to tez wlosy ... :O Zreszta robcie co chcecie ale mi nie byloby milo calowac i lizac \"jeza\"

Gość _wredota_
a jak uzyc antyperspiranta na takie wlosiska? a feee!

Wlosy smierdza i nie powiecie ze nie , lekkie spocenie w spodniach i juz :o Poza tym w czasie okresu , bleeeeee

Gość lala+
ja sie gole co 3 dni i strasznie sie zacinam na serio boli jak cholera po prostu nie moge sie golic:o

Gość lala+
of kors chodziło o wzgórek łoniowy

ale ze co?jaki antyperspirant na jakie wlosiska? jezdzisz sobie antyperspirantem po cipce? czy chodzi ci, ze niby mamy nieogolone pachy? tylko kto powiedzial, ze pach nie golimy?:O

Gość _wredota_
nie wyobrazam sobie siebie z wlosami nie jestem maniaczka, ale sorry...swiadomosc, ze cos mi np z majtek wylazi...albo spod pachy i te zapachy!

Gość lala+
jeszcze 30 lat temu kobiety w polsce nawet nóg nie goliły az strach pomyslec czego faceci sobie zazyczą za kolejnych kilka lat:o

Gość bez sensu__
posiadaczka cos taka zdziwiona? nie pocisz sie w pachwinach??

Gość ten tówj kosztowal cos okolo
JA PIERDOLE MOWA NIE O CIPCE TYLKO O LONIE KURWA ..NIE UMIECIE CZYTAC CO AUTOR NAPISAL..

Gość lala+
łono ogolone a reszta w kłakach piekny widok:o

Gość lala+
a co zrobic zeby sie tam nie zacinac ??????

Gość lala+
a jak ktos nie uznaje masochizmu i depilatora nie posiada?:P

Gość bez sensu__
kremem sprobuj do depilacji