Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny penis

niedoświadczona, czy to normalne?

Polecane posty

Gość dziwny penis

nie mam zbyt wielkiego doswiadczenia, mialam do tej pory jednego chlopaka, teraz mam nowego i od 2 miesiecy kochamy sie ale kurwa mac podczas kochania sie on co jakis czas poprawia skórkę na penisie, a dokładnie naciąga ja na całego, jak mu zejdzie to mówi ze go boli i znowu go porawia, rany co to ma być, nie pozwala, zeby odkryc całą główke cos takiego głupie to to, nie mozna swobodnie sie kochać, czy to normalne dlaczego on w kolko naciąga te skóre, wole jak główka jest odkryta robi to jakims dziwnym ruchem, szybkim ja robie mu laskę, a ten za chwile naciagnie i jeszcze mi mowi zebym nie ściągała rany co to za dziwactwo

Gość moze on ma problem
i powinien udac sie do lekarza, nie chodzi mi o jakas chorobe, ktora moze byc zarazliwa, ale cos ze stulejka lub zblizonego.

Gość dziwny penis
wiesz gdyby kurna mial 20 lat to moze i powiedzialabym mu tak, ale on ma 43 jakos mi dziwnie o tym mu powiedziec a moze tu chodzi o naciecie a on tego nie ma nie wem moze boli go jak skorka schodzi bo ma jakas zylke ktora trzeba by naciac ja mam 19 lat, jakos nie bardzo czuje sie mu mowic o tym to powie mi ze ja nie znam sie albo co

Gość to jest zwykły
stulejarz :D

43 lata i zyje ze stulejką ???? o bosze wygnaj go czympredzej do lekarza hahah a tak wogole to po co ci taki stary dziad ? :) za pare lat juz nie bedzie mogł :)