Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michalina89

ISOTREXIN - kiedy efekty?

Polecane posty

Dzień dobry! Wczoraj byłam u dermatologa, który przepisał mi Isotrexin. Jestem po pierwszym użyciu i oczywiście nie spodziewam się cudów, ale powiedzcie, proszę, kiedy mogę się spodziewać poprawy? Jak to było u Was? Nie czuję pieczenia po wysmarowaniu, ładnie się wchłania. Z góry dziękuję za odpowiedzi!

ISOTREXIN jest stworzony na bazie alkoholu i dlatego jak się nim posmaruje na rozdarty pryszcz to szczypie bardzo. Ale ten lek bardzo krosty wysusza. Sama go stosuję i mniej więcej po kilku dniach wszystko się zaczyna ładnie goić. Zależy czy stosujesz go tylko na noc czy na dzień też lekko nakładasz.

Tak, tak, wiem, że na bazie alkoholu i dlatego dziwi mnie, że właściwie nie odczuwam pieczenia. Dziękuję za odpowiedź, ona500. Mam nadzieję, że pomoże, bo na moją twarz nie działały ani kosmetyki (peelingi avonowe, toniki Soraya), ani np. Benzacne. Stosuję na noc i na dzień. Czy komuś jeszcze ten specyfik pomógł?

Gość Plina
przciez isotrexinu nie mozna stosowac na slonce wiexc jak ty go w dzen stosujesz.?

Deszcz pada, więc nie wyjdą mi plamy od słońca. Jak będzie gorąco i słonecznie, to oczywiście nie będę się smarować!

Gość znam te masc
stosuj tylko na noc na cala twarz z ominieciem okolic oczu efekty po tygodniu stosowania co najmniej jesli za bardzo wysuszy to zastosuj na noc maseczke nawilzajaca ja stosuje te masc prawie caly czas jak tylko cos mi wyskoczy to od razu smaruje cala twarz i jest ok

Dziękuję za odpowiedź! A czy naprawdę jest skuteczna? Zastanawia mnie, czy cera chociaż trochę mi się poprawi...

Gość parchatek
trafilam do dermatologa bo juz nie moglam patrzec na moje przebarwienia po tradziku, mam je na calej twarzy, wyglada to paskudnie i strasznie zle wplywa na moja samoocene i samopoczucie. przepisal mi Isotrexin mimo ze samego tradziku juz nie mam, ale ma to mi pomoc na te przebarwienia bo masc ponoc dobrze zluszcza naskorek. i co z tego wyszlo? narazie niewiele, stosuje te masc od tygodnia i widze minimalna poprawe, tak jakby blizny staly sie jasniejsze. duzo czytalam wczesniej o tym leku zanim zaczelam go stosowac. wszyscy pisza ze po nim skora starsznie schodzi, dla niektorych nwet platami, ze sie luszczy. pomyslalam ok, dam rade bo przeciez o glebokie zluszczanie skory mi chodzi. jak do tej pory zauwazam ze luszczy sie i owszem, ale sam zel :/ przynajmniej takie mam wrazenie ze to nie skora. mimo wszystko mam go stosowac przez 3 tyg i bede to robic, licze na to ze w koncu bedzie lepiej bo sama jestem bezradna wobec tego problemu i czekam z niecierpliwoscia na efekty pozdrawiam

Gość Annkoo
Pilna- na słońce trzeba uważać nawet jak się go stosuje tylko na noc, więc to czy ktoś smaruje na noc czy na dzień nie ma tu nic do rzeczy. Trzeba zwyczajnie kupić sobie nawilżający krem z filtrem, teraz są nawet kremy BB z filtrem UV 50 i jak chcesz to możesz na to nałożyć makijaż bez problemu.