Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karin123

POMOCY!

Polecane posty

Gość karin123

jestem przerażona, wiem,ze wiele osob nie potraktuje mnie powaznie ale błagam o pomoc! spoznial mi sie okres.. wyjezdzam niedlugo do egiptu na wakacje, wiec chcialam jak najszybciej go miec,zeby nie jechac tam krwawiaca. spoznial mi sie 5 dni wiec za posłyszana gdzies rada wzielam 3 aspiryny i poszlam wziac goraca kapiel. nastepnego dnia obudził mnie przerazliwy bol... bolalo mnie tak jak przy okresi tylko mocniej, pot na calym ciele, drgawka, rozwolnienie... wzielam nospe... dostalam okres... niby wszystko okej... na ogol moj okres trwa do 4 dni.. dalej zanika.. takze wszytsko zamyka sie w tygodniu.. teraz jest 5-ty dzien okresu a ze mnie leci jak z zestzrelonej kaczki... w ogole nie mam bolu.. leci ze mnie niemiłosiernie... to jest jak krwawienie, jakby leciała ze mnei regularnie krew.... do wyjazdu 4 dni, ejstem przerazona... fakt, ze spoznil sie okres, ze zylam w nerwach i przezylam zmiane klimatu... ale czy to normalne? moze powinnam sie zglosic do ginekologa? do wyjazdu 4 dni.... błagam pomóżcie...

marsz do ginekologa, bo jak chcesz gdziekolwiek wyjechać, to radze jak najszybciej - dostaniesz pewnie coś na zatrzymanie, ale też nie musi odrazu zadziałać, a podróż może pogorszyć sprawę - z resztą jak dostałaś krwotoku to i tak to może się kiespko skończyć, ale rob coc chcesz, Twoje życie i Twoje zdrowie a swoją drogą to nieżle masz w główce pomigane;-)

idz do lekarza czym predzej 1e slysze, ze 3 aspiryny i kapiel moga spowodowac okres - ja bym tego nie wiazala. ze zdrowiem nie ma zartow - idz sie przebadaj moja znajoma prawie 2 m-ce temu byla w egipcie - tydzien przed wyjazdem dowiedziala sie o ciazy i wyjazd spowodowal komplikacje - do tej pory ciaza jest zagrozona, a ona jest na zwolnieniu - ryzyko nie poplaca