Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivka_

pecet czy notbook?

Polecane posty

Gość ewo ewo
Cieszy mnie bardzo ze w lozku nie ogladasz filmow. To takie przyziemne. W lozku sie spi lub bzyka. Howgh!

Gość kurnikowwa
anyzowka - gowno sie znasz i tyle. Do autorki: zalezy do czego ci ten komp. Pecet i laptop mają zwyczajnie rozne zastosowania. Powiedz jakie masz wymagania, do czego ci on potrzebny, bedzie latwiej doradzic.

Gość ferdek kiepskii
kurnikowwa spadaj wiesniaro :D

Gość kurnikowwa
o anyzowka w wydaniu pomaranczowym :) miastowy hyhy

Gość spoko facet
Sprostowanie w sprawie poboru prądu: Zasilacz nie zawsze pracuje pełną mocą, pobór zależny jest od tego, jakie zadania wykonuje komputer. Zazwyczaj pobierana moc jest znacznie niższa od maksymalnej. Natomiast wyższa być nie może, bo więcej, niż np. 400W zasilacz nie da.

kurnikowwa - ja nigdy nie wystepuje w pomaranczu i jakbym chciala napisac Ci \"spadaj wiesniaro\", to mozesz byc pewna, ze zrobilabym to pod czarnym nickiem bez wahania. 🖐️

ale nie bede sie nawet znizac do poziomu dyskusji z kims, kto potrafi tylko napisac \"gowno sie znasz\", ale juz uzasadnic tego nie potrafi :P

Gość edytka21
To oczywiste, ze dla jednych lepszy bedzie notebook, dla innych PC. Jezeli ktos uzywa komputera tylko w domu, to po co mu laptop? Jezeli ktos duzo podrozuje, robi prezentacje, to co mu po PC? Ja np. jestem studentka, troche w domu, troche w moim studenckim miescie. Na wakacje nie zwoze do domu autem kobyly, tylko poreczna torbe pociagiem. Przyjezdzam na weekend, materialy, prace w trakcie pisania moge wziac ze soba w komputerze i nawet pisac juz cos w pociagu, jesli szkoda mi weekendu ;) W przyszlym roku chcialabym pojechac na stypendium zagraniczne. I znowu laptop okaze sie niezastapiony, bo co mialabym tam zrobic - pisac prace zaliczeniowe recznie na kolanie i przepisywac do worda korzystajac z uprzejmosci nowych znajomych? Wpierw zastanowcie sie po co tak naprawde wam komputer i wtedy bedziecie wiedziec, co jest wam potrzebne. A dyskusje o wyzszosci jednego nad drugim sa bezcelowe - wszystkim i tak nie dogodzisz.

Gość Pytająca_
A czy oplaca sie kupic laptopa za przykladowe 2 tys.zł.?

to na wszelki wypadek przywiaz do niego sznurek bo jesli go wyrzucisz pod wplywem impulsu zawsze go mozesz wciągnac ;) ...potem usun sznurek bo za drugim razem bedziesz juz pewna swojej decyzji :D