Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Garguła

Znowu będę zmieniać! mam już tego dosyć!

Polecane posty

Gość Garguła

Bede znowu zmieniać dentystę, bo moja cholernie mnie rozczarowała. Kiedyś chodziłam do jednej dentystki, fajna była,ale z dnia na dzień tak podwindowała ceny że niestety, nie utrzymałam się... Poszukałam innej. Młoda, zwinna, i blisko. Plombowała mi jedynkę, wsadziła mi tak beznadziejną plombe że jak to zobaczyłam to nie mogłam uwierzyć... Jak mogła mi to zrobić.. ? czlowiek idzie, ufa, płaci, a ta wsadza jakies gówno za przeproszeniem, szare, okropne, i to w jedynkę, idiotka jakaś.. Teraz znów szukam kogoś nowego, mam tego dosyć, dlaczego oni nie dbaja o klientów??? Mam namiary na jakiegos faceta, jak ten tez się okaże bubkiem to nie wiem już... Jak wy dobieracie sobie dentystę??? Bo to jak widac wielka sztuka trafić na kogoś naprawdę ok. Pozdr.

Gość ja juz mialam ich z 10
w koncu trafilam na jedna super ale raz mialam ze tak powiem nagly wypadek i za cholere nie moglam sie do niej dostac. jest tak dobra i ma tylu klientow ze trzeba sie umawiac conajmniej miesiac wczesniej! ukruszyl mi sie zab i nawet nie miala czasu mnie przyjac aby go spilowac. trafilam wtedy do jednego faceta. i jestem bardzo zadowolona. zamierzalam juz chodzic tylko do niego, ale teraz zauwazylam czarna kropke na plombie i chcialam sie umowic do niego przed 5 sierpnia bo 5 wyjezdzam za granice, ale niestety ma urlop. i chcac nie chcac musialam umowic sie do takiej jednej ktora robi jednego zeba na 2 tury... masakra. a ten moj idealny dentysta jest idealny bo; - widac ze lubi i umie to robic - jak cos zrobi to porzadnie a nie ze plomba wylatuje na drugi dzien - jezdzi na szkolenia - zna sie na rzeczy - ma czysto, uzywa rekawiczek - jest mily i nie ma cen z kosmosu - nie trzeba sie umawiac niewiadomo ile wczesniej - nie krytykuje calkowicie wybielania zebow - jak o cos pytam to odpowiada z pewnoscia a nie jak wiekszosc z wahaniem tak jakby nie wiedzieli -

Gość Bassik
a moja nowa dentystka jest nieprzyjemna ale boruje dosc sprawnie i nawet mnie nie boli i chyba tylko dlatego do niej chodze:) Pozdrawiam

Bałabym się dentysty, po którym widziałabym, że LUBI to robić....sadysta!