Gość pytamsiejawas Napisano Lipiec 31, 2007 wrocilam znad morza, gofry dobre, ale drogie, suchy 2,50, chce kupic gofrownice, ale nie wiem czy warto, jakie ceny, czy to sie oplaca, jakie ciasto, dodam, ze na wlasny uzytek goferki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytamsiejawas Napisano Lipiec 31, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość notomożeja Napisano Lipiec 31, 2007 opłaca się :) ok. 50 zł są już niezłe gofrownice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytamsiejawas Napisano Lipiec 31, 2007 a gdzie szukac? w marketach? nie lubie przez neta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość notomożeja Napisano Lipiec 31, 2007 w marketach, sklepach ze sprzętem AGD... jest tego mnóstwo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytamsiejawas Napisano Lipiec 31, 2007 dzieki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bl 0 Napisano Lipiec 31, 2007 kiedyś moja koleżanka miała takie cacko 2w1 tzn. gofrownica i sandwicz fajne to było i bardzo praktyczne i dobre jedzonko z tego było, ceny nie pamiętam ale firma to MPM Product Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość notomożeja Napisano Lipiec 31, 2007 a ja raczej tych "2w1" nie polecam, lepsza osobna gofrownica wg mnie. Troszkę drożej wychodzi, ale za to jedzonko lepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna IwI 0 Napisano Lipiec 31, 2007 oplaca sie. jesli chodzi o przepisy to chyba zawsze dolaczany jest do gofrownicy, przynajmniej ja tak mialam, a jesli nie latwo znajdziesz je na stronach www z przepisami. w sprzedazy jest rowniez gotowe ciasto na gofry-dolewasz tylko mleka i wylewasz na gofrownice i gotowe, ale osobiscie go nie polecam, robilam pare razy i za kazdym razem wychodzil zakalec :O robione z przepisu zawsze sie udawaly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość revitaly Napisano Marzec 25, 2011 ja teraz jestem na etapie poszukiwania tego sprzętu. Kiedyś moja znajoma miała taką która również po zmienieniu wkładki służyła jako toster. Czy ktoś wie ile coś takiego może kosztować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewe405 0 Napisano Marzec 26, 2011 polecam zrobić małą rundkę po sklepach agd, a nóż będą promocje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach