Agnieszka_aaa 0 Napisano Lipiec 31, 2007 Witam wszytkich, Chciałabym się dowiedzieć jak to jest z paleniem podczas brania tabletek?? w moim przypadku to tabletki Cilest ... Można palić normlanie ... czy też należy się ograniczać ??? Jakie skutki może wywołać papieros ??? Pozdrawiam , i liczę na opowiedź :) Agnieszka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Lipiec 31, 2007 papierosy nie obniżą skutecznosci tabletek, ale połączenie papieros+ tabletkach jest bardzo niebezpieczne gdyz zwiększa ryzyko choroby zakrzepowej żył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sonia80+.... Napisano Lipiec 31, 2007 Ja biore regulon.Przed podjeiem ostatecznej decyzji o tym, ze zaczynam bractabletki, naczytalam sie rozmaitych artykulow, broszur i wszelkich innych srodków przekazu. Strasznie spanikowalam z tymi papierosami, ale okazało się ze bez sensu. Jasne jest nie od dzis ze papierosy na wszystko szkodzą, ale bez przesady nie mozna az tak do tego podchodzić. To sie robi niebezpieczne dla kobiet, ktore maja powyzej 35lat i ktore pala wiecej niz 15 papierosów. To jest jeszcze najlzejsza z mozliwych konsekwencji- pisza że mozna ez stracic wzrok, stac sie bezplodnym itd- wszystko fajnie, ale gdyby to mialo odzwierciedlenie w rzeczywistosci to lekarze nie przepisywaliby tabletek! O tym się mówi bo zdazaja sie taki przypadki i lepiej miec tego swiadomosc, ale to nie znaczy ze kazdy po nich oslepnie,przytyje,rozreguluje się albo w ogole umrze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renataw 0 Napisano Lipiec 31, 2007 Ja biorę tebletki - wlasnie kończe 4 opakowanie - i palę - ale bardzo mnie to stresuje tzn.boje sie różnych chorob i mam szczery zamiar skończyć z papierosami ale jakos mi to nie wychodzi - mialam skończyc z fajkami jak zaczełam brac tabsy - ale teraz to naprawdę chyba musi być KONIEC - mam 36 lat i palĘ naprawdę dużo. JUTRO RZUCAM FAJKI!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Lipiec 31, 2007 Papierosy mogą obniżać skuteczność tabletek jeśli kobieta ma powyżej 35 lat i pali ponad paczkę dziennie albo jeszcze wiecej normalnie obniżac nie powinny ale tak jak ktoś wyżej napisał mogą powodować problemy z żyłami ja 2 lata brałam tabsy i paliłam i mnie strasznie łydki bolały, lekarz obstawiał, ze to własnie przez fajki :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dinuś Napisano Lipiec 31, 2007 RenatW. zycze zeby udało Ci sie rzucic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dinuś Napisano Lipiec 31, 2007 Pisz o swoich postepach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renataw 0 Napisano Lipiec 31, 2007 Jutro NIE PALE!!! zobaczymy - bardzo chcę!!! A czy ty palisz? Czy ktoś mnie rozumie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach