Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady18

Luteina/proszę o pomoc!!!

Polecane posty

Gość Lady18

Hej!mam problem...ostatni normalny okres mialam 11maja.w nastepnym miesiacu bez powodu spoznial mi sie okres.potem po stosunku bez zabezpieczenia zazylam escapelle. Po kilku dniach wystapilo krwawienie.bylam u ginekologa i wykluczyl ciaze. Nadal nie mam okresu!lekarz kazal mi przyjmowac Luteine przez 7 dni 2 tabsy na noc dopochwowo. Zazywam juz 5ty dzien a miesiaczka raczej sie nie zbliza. Czy moge przedluzyc stosowanie luteiny tak o 2 dni?chcialabym dostac normalny okres!!!

Gość MAM TEN SAM PROBLEM
JA OSTATNIA MIESIACZKE MIALAM W MAJU 2006 !!! BIORE JUZ 2 TYG LUTEINE I DALEJ NIC!!!

Gość delicja.
Dziewczyny mi gin zawsze każe odstawic luteine i wtedy czekac na okres! Gdy odstwimy lek to progesteron spada i pojawia sie miesiaczka - takze odstawiamy lutiene po 7 lub 10ciu dniach i czekamy na @ !

Gość ja tak zrobiłam i nic

Gość delicja.
do 'ja tak zrobilam..." a ile dni minęlo jak odstawiłas luteine? bo ja odstawiłam tabsy a okres pojawił sie 10-tego dnia po odstawce...

Gość annachiara
Dopiero po odstawieniu Luteiny powinnaś dostać okres. W ciągu max. 10 dni. Jeśli sie nie pojawi to idź do gin.

Gość Lady18
dostalam "okres" w 7dmy dzien przyjmowania luteiny. mam znowu lekkie krwawienie...to znowu nie jest normalny okres! no dobrze ze jest jakies krwawienie....co mam o tym myslec? moze przez escapelle tak okres sie rozregulowal...:/

Gość 831013
ja tez dostałam w tym tygodniu luteinę i metformin. Napiszcie jak one działały u Was. ja od pół roku staram sie o dzidziusia i nic .Czy te tabletki pomagają

Gość 831013
jesteście??