Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirabellllkkkkaa

Wzór Idealnej Matki

Polecane posty

Gość Mirabellllkkkkaa

chyba takiego nie ma patrząc na wieczną krytykę każdego.' -Nie młoda-ale nie za stara -Nie zadbana (no bo solarium ci tu wytkną i kosmetyczke) i nie zbyt niezadbana -Nie za ładna (bo po tobir pojadą) ani nie za brzydka( bo i tak cie czeka to samo) -Nie za chuda (bo powiedzą że siksa) ani nie za gruba ( bo skrytykują że o siebie nie dba) NO TO JAKA MA BYĆ???

Gość blaaaablaaa
o wow...no faktycznie...idealna matka wcale nie musi byc odpowiedzialna, rozsadna, dobrze zorganizowana etc., wystarcza odpowiednie fizyczne uwarunkowania :O maj gad, swiat schodzi na psy, razem z nim my...

\"...Świat schodzi na psy Razem z nim ty Wierzysz mi? Policzone są twoje dni Wiesz jak jest Tu chodzi o moją troskę Bo niezbadane są wyroki boskie Więc rób co chcesz Pod uwagę bierz Możliwości Przyczynowo-skutkowe zależności Trwa pościg Za kasą, pozycją, dupami Gdzie ludzie rozminęli się z wartościami Tego nie wiem, ale Spróbuj dać im palec Kto jest kto przekonasz się doskonale Hipokryci Dla mnie daremnie ukryci Ich dewizy Szydercze oczka, uśmiech Mona Lisy ...\" Ja mam w nosie ......jestem mamą a jaką ? to mi moja córeczka kiedyś powie ? a zdanie innych ? to tylko ich zdanie .....a nie aż ! ;)

acha, z punktów które wymieniła autorka, to ich drugie części wszystkie pod Ciebie pasują ;-) czyli - nie za stara, nie zbyt niezadbana, nie za brzydka, nie za gruba ;-) To ostatnie wymieniam z nutką zazdrości ;-)