Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miquellka

MAM DOŚĆ MOICH WŁOSÓW!! MUSZE JE MYĆ CODZIENNIE! WAM TEŻ SIĘ TAK PRZETŁUSZCZAJĄ?

Polecane posty

Gość dziewczyno myłam kiedyś włosy
idź lepiej umyj łeb, a potem przebiegnij się dookoła bloku to może rozum ci wróci, prostaku:O

Gość drób
niestety, nie mieszkam w bloku - a jak ktoś potrzebuje sie przebiec, to najwyraxniej ty, bo ciasne bloczkowe mieszkanko ci pada na głowę

Gość dziewczyno myłam kiedyś włosy
no ty to raczej BYWASZ DAMĄ jak ci ktoś przytakuje:O gorzej jak ktoś ma inne zdanie:O ale dama się NIE BYWA - dama SIĘ JEST

Gość Mój sposób
miguelko, u mnie działa następujacy sposó: 1. Myję włosy szmponem dla przetłuszczających si.ę włosów, ale rozprowadzam tylko przyy skórze głowy, staram się nie wcierać w końce, żeby się nie niszczyły i nie przesuszały 2. Gdy tylko mogę wkrapiam do porcji szmponu sok z cytryny 3. Też starałam się "przeciągnąć" na 2 dni, po tygodniu się udało :-), teraz myję co 2 dni, ale dalej tzn do 3 dni nie będę próbować :-) 4. Jeżeli muszę wyglądać super i myję głowę częściej, np już drugiego dnia , to używam szmponu do częstego mycia włosów - on zawiera inne składniki niż zwykły szampon do przetłuszczających się 5. Nie używam żadnych odżywek, balsamów itp przy skórze głowy, tylko na końce włosów Powodzenia!

Gość gość
Myje codziennie