Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak jedna sobie dziewucha

Co myslicie o rajstopach i sandałkach?

Polecane posty

Idę na ślub jestem świadkiem..ma być ciepło, ale jak nie będzie.... sukienka krótka...wiem że to koszmarnie wygląda szczególnie w sandałach na szpilce ale....chyba są takie bezszwowe

nawet jak będzie 16 stopni i deszczyk? Też jestem za tym żeby iść bez...ale z drugiej strony...to może nie tak obleślnie

Gość kanapka z serem
strasznie obleśne moja kolezanka ostatnio wyskoczyła w złotych sandałakch i rajstopach - niby bezszwowe ale wyglądało to ohydnie jak ci bedzie zimno to załóż całe buty i rajstopy

Gość w bezszwowych rajstopach
mozesz iść...jeśli odpowiednio dobierzesz kolor to wcale nie będzie widać że masz rajstopy :)

Gość de en o
jak jest deszcz to tylko gorzej w rajstopach Z nóg szybko woda obeschnie, a materiał nasiąknie...

Gość za marne 7 patyków
nie przesadzaj to nie zima. i się zdecyduj-albo sandały albo rajstopy.nic gorszego nie wg mnie nie ma jak rajstopki do sandaów!

polemizując---z gołymi nogami do kościoła nie wypada w taki dzień...w ogóle eleganckie ubranie...eleganckie.---powtarzam;wymaga rajstop lub pończoch Gatta posiada bezmajtkowe i bez zaznaczonych palców...inną firmą jest Karaibi--maja ładne opalone kolory czyli---jak najbardziej pozdrawiam

Gość kanapka z serem
a jeszcze jak moja koleżanka namiętnie chodzi w rajstopach (bezszwowych oczywiście) kiedy jest chłodniej do butów z odkrytymi palcami i obowiązkowo ma pomalowane paznokcie u nóg na czerwono obrzydliwie to wygląda kolorowe paznockie, które chce pokazać zakryte rajstopą

właśnie z myślą o sandałkach produkowane są rajstopy bez zaznaczonych palców... to takl na marginesie

dziewczyny a nic wam sie nie pomylilo??? a nie slyszalyscie w zyciu ze prawdziwa kobieta caly sezon w rajstopach lub ponczochach??? no chyba ze macie 15-20 lat no to moze ok! sztuka dobrania i nie widac a noga zawsze wyglada ladniej!!

pończochy to jeszcze ale rajstopy są koszmarnie aseksualne szczegolnie te \"opalane\" jak u starej baby

Gość sandaly i rajstopy
to koszmar!! nawet nie waz sie tak isc na wesele! OHYDA!!!! ALbo rajstpy i pelne buty albo sandaly i nawet jak bedzoe 16 stopni to chyba wesele nie jest na dworze, az tak nie zmarzsniesz jak przejdziesz te 5 metrow z domu do samochodu, z samochodu do kosciola, z kosciola do samochodo i z samocod do lokalu wiec nie przesadzaj.

Gość interesujące
Haris, a kto przy temperaturze 16 stopni plus deszczu będzie zastanawiał się nad seksownością lub aseksualnością rajstop, skoro widać ich będzie spod sukienki dokładnie tyle samo co pończoch??? :D

z tego co czytałam to kobieta powinna iść w rajstopach... podobno to nie eleganckie (podobno to to samo jak przyjsć w białej sukience albo w mini które z biedą przykrywa pupe )... ale ja sama nie wiem czy bym poszla w rajstopach

Gość ale wiocha
wezcie przestancie sandaly i rajstopy...to masakra tak sie ubrac i jest to tak samo oblesne jak facet w skarpetach i sandalach!! Dramat! NIE NIE i jeszcze raz NIE!

Gość frk-09
Włóż kabaretki i będzie dobrze :classic_cool:

Gość interesujące
uauuuuu... "nie waż się" :classic_cool: Autorka struchleje z wrażenia!

Gość interesujące
Haris, nie mylisz cudzego ślubu z rozbieraną randką? :P

Gość fistaszka cos marnie czytalas
rajstpy nosi sie TYLKO!! do krytych butiw, NIGDY to butwo z odkrytymi palcami i pieta.

Gość frk-09
Cudzy ślub jest formą rozbieranej randki :classic_cool:

interesujace...tu nie chodzi o to co widoczne dla innych...raczej o to jak ja sie czuje w rajstopach...brrr...zdecydowanie wole ponczochy...jak ktos juz zauwazył....mozna kupic takie \"bez paluszków\"...w sam raz do sandałkow...

nie wszystko jedo co bede robić musze się czuć dobrze jako całokształ a nie tylko w tej widocznej części np. nigdy nie założę bawełnianych gaci bridget jones nawet jak mam w planach np. zebranie w szkole

Gość interesujące
wróćcie do tematu i sprawdźcie, czy aby na pewno Autorka pytała o to, w czym czujecie się seksownie. Może jednak chodziło jej o coś innego? :)

Gość Boze co za wiocha tu siedzi
ludzie, nawet bez TYCH WASZYCH PALUSZKOW nie nosi sie rajstop do odkrytych butow przeciez!!! Gdzie wy sie wychowalyscie? W jakies dziurze zabitej dechami chyba, gdzie jedyna elegancja bylo wyjscie w niedziele do kosciola aby cala wies widziala...masakra